- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zavallı zavallı benimle konuşma. Kişiliğin, karakterin o kadar zayıf ki...Tamam artik git
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaz bakim ne diyecekmişsin.bir şey yazardım ama hadi git
Zavallı zavallı benimle konuşma. Kişiliğin, karakterin o kadar zayıf ki...Tamam artik git
Yaz bakim ne diyecekmişsin.bir şey yazardım ama hadi git
Reportlandığında gereken yapılmıyor bugün açtığım konuda birisi yanlış cevap verdi 2 kez raporladım 2side red yedi. Bazı modlar dingonun ahırına çevirdi forumu bu yüzden nitelikli insan kalmadı forumda.Teknik konuda açtığım konulara 1 tane bile mesaj gelmiyor.Caner, yıllardır forumda varsın öncelikle.
Şu zamana kadar çok farklı tarzda içerikler paylaştın, birçok tarzda konular açtın vb.
Yatırım tavsiyeleri veriyordun galiba bir aralar, sonra Alexa ve bing hakkında içerikler paylaştın şimdi de kendi sayfanda da içerikler üretiyorsun.
Benim seninle derdim yok lakin, insanları bir şekilde nefret ettirmişsin , yorumlardan anlaşılıyor. Faydalı içerikler ürettiğin zamanlarını da biliyorum.
Forum Kurallarını Sana Hatırlatalım :
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca her forum üyesi aynı değil düzgünü de var problemlisi de, problemleri zaten reportlandığında gereken yapılıyor. Ayrıca gördüğümüzde de gereken yapılıyor.
Sosyal Demokratlar hariçideolojisi ile
Nefret edenle nefret etmeyen grubu incelesen bi'. Nefret edenler genelde zamanında perma yemiş ama sonra bu üyeler ankette hayır çıkmasına rağmen banları açılıyor wow!Caner, yıllardır forumda varsın öncelikle.
Şu zamana kadar çok farklı tarzda içerikler paylaştın, birçok tarzda konular açtın vb.
Yatırım tavsiyeleri veriyordun galiba bir aralar, sonra Alexa ve bing hakkında içerikler paylaştın şimdi de kendi sayfanda da içerikler üretiyorsun.
Benim seninle derdim yok lakin, insanları bir şekilde nefret ettirmişsin , yorumlardan anlaşılıyor. Faydalı içerikler ürettiğin zamanlarını da biliyorum.
Ya kusura bakmayın. Yapılmıyor. Gereken yapılmıyor. Burada birbirimizi kandırmayalım. Geçen Technopat'ta sırf birine direkt bile demedim eziklik kelimesini kullandım diye uyarı yedim. Ama burada yallah Allah ne verdiyse yardır bir şey olmuyor. Aradaki fark bu.Ayrıca her forum üyesi aynı değil düzgünü de var problemlisi de, problemleri zaten reportlandığında gereken yapılıyor. Ayrıca gördüğümüzde de gereken yapılıyor.
Ceza değil uyarı bile verilmiyor. Garip...Cezalı olanlar bir kez daha belli etti kendini şu yorumlara bak. Kim olursa olsun gidiyorsa iyi bak kendine denir yorumunuzu kendinize saklayın. 20 yaşında yok çocuklar yazdıkları şeylere bak. Belliki cezalar caydırıcı değil
Sen yinede yazdıklarına dikkat et. Atarlar belki ceza yineCeza değil uyarı bile verilmiyor. Garip...
Umurumda değil açıkçası. El alışkanlığı girerim diye modemden bile engel koyacağım siteye WAN ayarından.Sen yinede yazdıklarına dikkat et. Atarlar belki ceza yine