Neler Yeni

Forumu bırakıyorum ve birkaç şey

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Caner, yıllardır forumda varsın öncelikle.
Şu zamana kadar çok farklı tarzda içerikler paylaştın, birçok tarzda konular açtın vb.
Yatırım tavsiyeleri veriyordun galiba bir aralar, sonra Alexa ve bing hakkında içerikler paylaştın şimdi de kendi sayfanda da içerikler üretiyorsun.
Benim seninle derdim yok lakin, insanları bir şekilde nefret ettirmişsin , yorumlardan anlaşılıyor. Faydalı içerikler ürettiğin zamanlarını da biliyorum.

Forum Kurallarını Sana Hatırlatalım :
1706633308879.png

Ayrıca her forum üyesi aynı değil düzgünü de var problemlisi de, problemleri zaten reportlandığında gereken yapılıyor. Ayrıca gördüğümüzde de gereken yapılıyor.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Şu zamana kadar çok farklı tarzda içerikler paylaştın, birçok tarzda konular açtın vb.
Yatırım tavsiyeleri veriyordun galiba bir aralar, sonra Alexa ve bing hakkında içerikler paylaştın şimdi de kendi sayfanda da içerikler üretiyorsun.
Benim seninle derdim yok lakin, insanları bir şekilde nefret ettirmişsin , yorumlardan anlaşılıyor. Faydalı içerikler ürettiğin zamanlarını da biliyorum.

Forum Kurallarını Sana Hatırlatalım :
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca her forum üyesi aynı değil düzgünü de var problemlisi de, problemleri zaten reportlandığında gereken yapılıyor. Ayrıca gördüğümüzde de gereken yapılıyor.
Reportlandığında gereken yapılmıyor bugün açtığım konuda birisi yanlış cevap verdi 2 kez raporladım 2side red yedi. Bazı modlar dingonun ahırına çevirdi forumu bu yüzden nitelikli insan kalmadı forumda.Teknik konuda açtığım konulara 1 tane bile mesaj gelmiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nefret edenle nefret etmeyen grubu incelesen bi'. Nefret edenler genelde zamanında perma yemiş ama sonra bu üyeler ankette hayır çıkmasına rağmen banları açılıyor wow!

Ya kusura bakmayın. Yapılmıyor. Gereken yapılmıyor. Burada birbirimizi kandırmayalım. Geçen Technopat'ta sırf birine direkt bile demedim eziklik kelimesini kullandım diye uyarı yedim. Ama burada yallah Allah ne verdiyse yardır bir şey olmuyor. Aradaki fark bu.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Cezalı olanlar bir kez daha belli etti kendini şu yorumlara bak. Kim olursa olsun gidiyorsa iyi bak kendine denir yorumunuzu kendinize saklayın. 20 yaşında yok çocuklar yazdıkları şeylere bak. Belliki cezalar caydırıcı değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Herkes kendi ateşini kendi harlar ve herkes kendini belli bir seviye/yükseklikte görür iken karşıda ki insanlara da farklı seviyede gruplayarak bakar. Ayrıca genel konuşmak gerekir ise küfür kullananların seviyesi her zaman gözümde düşüktür, keza küfür düşük zihnin ve karakterin belirtisidir kanaatindeyim. Ne diyelim, senin kararın. Yolun açık olsun...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom