Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Avolay

80+ Gold
Her şeyi geç hadi sistem mükemmel falan
@Mehmet Yılmaz Kaplanı banlamamakta neden kararlısınız bu kadar? Modlardan birine sövse nolurdu merak ediyorum açıkçası :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Her şeyi geç hadi sistem mükemmel falan
@Mehmet Yılmaz Kaplanı banlamamakta neden kararlısınız bu kadar? Modlardan birine sövse nolurdu merak ediyorum açıkçası :D
Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun? Harun'u banlasam onun arkadaşları bir konu daha açacak şu üye 24 uyarıyı geçmiş o niye perma yemedi, hadi çık işin içinden...

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun?
O zaman diğer üyeler de umurunuzda olmasın hocam. 63,610 üye içerisinde birine yapılan ayrıcalık kaos ortamı yaratıyor.

Avolay

80+ Gold
Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun? Harun'u banlasam onun arkadaşları bir konu daha açacak şu üye 24 uyarıyı geçmiş o niye perma yemedi, hadi çık işin içinden...
Ha ucu bucağı kesilmeyecek gibiyse klan kurup millete sövebiliyoruz o zaman...
Anladım sağ olun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,457
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Böyle sonsuza kadar uyarı yemeye devam edecek yani?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,630
İsim
Mert Metshi
Abi ama Harun'un kaç uyarısı var 30+ diye biliyorum ben

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Üyeler arasında kavgaya varan tartışma.
Sen ve senin gibiler anlatacak lafım yok ne mutlu ki, sen konu sahibinin yaptığı bazı safsatalara itiraz edilmese koşulsuz inanacak kişilerdensindir muhtemelen, Mehmet abinin sözü de kânundur keza, bırakın ben “agresif” olayım, her kaşıma geçenin bayrağını sallamaktan daha iyidir 😂
Ben konu sahibinin bir şeyine inandığım yok. Mehmet'e de inandığım yok. Her zamanki gibi kafandan laf yerleştirmeye çalışıyorsun. Ban yiyenlerin de senin gibi ne çöp olduğunu bildiğimden o kadar saf değilim. Aile terbiyesi şart senin için. Ne zaman karşıma denk gelsen bir konuda birine laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Acıdığım çok nadir canlılardansın. :)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,457
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Avolay