Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Her şeyi geç hadi sistem mükemmel falan
@Mehmet Yılmaz Kaplanı banlamamakta neden kararlısınız bu kadar? Modlardan birine sövse nolurdu merak ediyorum açıkçası :D

Her şeyi geç hadi sistem mükemmel falan
@Mehmet Yılmaz Kaplanı banlamamakta neden kararlısınız bu kadar? Modlardan birine sövse nolurdu merak ediyorum açıkçası :D
Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun? Harun'u banlasam onun arkadaşları bir konu daha açacak şu üye 24 uyarıyı geçmiş o niye perma yemedi, hadi çık işin içinden...

Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun?
O zaman diğer üyeler de umurunuzda olmasın hocam. 63,610 üye içerisinde birine yapılan ayrıcalık kaos ortamı yaratıyor.

Harun'u permalasam yarın bir gün başka bir şey bulacaksınız ne değişecek? Harun'u hayatımda görmedim tanımam etmem, ceza alıp almaması niye umrumda olsun? Harun'u banlasam onun arkadaşları bir konu daha açacak şu üye 24 uyarıyı geçmiş o niye perma yemedi, hadi çık işin içinden...
Ha ucu bucağı kesilmeyecek gibiyse klan kurup millete sövebiliyoruz o zaman...
Anladım sağ olun.

Böyle sonsuza kadar uyarı yemeye devam edecek yani?

Abi ama Harun'un kaç uyarısı var 30+ diye biliyorum ben

Üyeler arasında kavgaya varan tartışma.
Sen ve senin gibiler anlatacak lafım yok ne mutlu ki, sen konu sahibinin yaptığı bazı safsatalara itiraz edilmese koşulsuz inanacak kişilerdensindir muhtemelen, Mehmet abinin sözü de kânundur keza, bırakın ben “agresif” olayım, her kaşıma geçenin bayrağını sallamaktan daha iyidir 😂
Ben konu sahibinin bir şeyine inandığım yok. Mehmet'e de inandığım yok. Her zamanki gibi kafandan laf yerleştirmeye çalışıyorsun. Ban yiyenlerin de senin gibi ne çöp olduğunu bildiğimden o kadar saf değilim. Aile terbiyesi şart senin için. Ne zaman karşıma denk gelsen bir konuda birine laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Acıdığım çok nadir canlılardansın. :)

Üyeler arasında kavgaya varan tartışma.
Algı yaratıp kendiyle aynı düşünceye sahip olmayanları banlatma çabası.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,224
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri