Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çoğunuz yazmış eleştiri yapanı banlıyorlar eğeğe, e abi bu forumda 402 bin tane konu var. Bu konulardan en az 1000 tanesi zaten eleştiri ve önerilerle alakalı. Yüzde kaçı ceza yemiş? Ceza yiyen niye ceza yemiş? Öyle bir şey olmamasına rağmen inatla aynı şeyi papağan gibi tekrarladınız o dönemlerde. Dışarıdan gören biri diyecek bunların hepsi canavar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,105
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
''Banlasak nolacak sonuçta multi açıp açıp tekrar gelecek, banlamayalım''
Diyor herhalde yönetim
Diğer konularda konu sahibine pek katılmıyorum ve modları haklı görüyorum ancak ortak olarak şikayet ettiğimiz bir konu var. Kaplanharun'un perma yememesi. Acaba bu sefer geldiğinde kime sövecek?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yardım Lazım'ın bize laf atmadığı mesajı yok son dönemlerde. Üstelik profil mesajlarında da neler neler söylemişti uyarı bile vermedim. Dışarıdan birileri görüyor bizi canavar sanıyor sonra.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sen yeteri kadar zaten agresif davranışla kullanıcılarla oynuyorsun.
Hocam ben artık cevap vermiyorum böylelerine, umursamıyorum, görmemezlikten geliyorum mesajlarını. Cevap alamayınca kuduruyorlar.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yahu konuda iki kere aynı uygunsuz dili kullanmışsın. İlkinde 3 kişi raporladık uyarı dahii yemedin. Ardından 2. kez kullanınca bir uyarı puanı aldın. Nasıl yönetimi eleştirebiliyorsun anlamıyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yardım Lazım'ın bize laf atmadığı mesajı yok son dönemlerde. Üstelik profil mesajlarında da neler neler söylemişti uyarı bile vermedim. Dışarıdan birileri görüyor bizi canavar sanıyor sonra.
Sonra bu tarz bir durumu gören diğerleri de bunun aynısını yapıyor, ha uyarı atsam yine biz haksız çıkacaktık. Ama eninde sonunda biri bundan ceza yer, insanlar yönetiyor sonuçta burayı.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Forumda bir yasa yok sonuçta. Yöneticilerin insiyatif kullandığını düşünmesem de kullanmaları en ufak bir sıkıntı olmaz bence.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sen yeteri kadar zaten agresif davranışla kullanıcılarla oynuyorsun.
Sen ve senin gibiler anlatacak lafım yok ne mutlu ki, sen konu sahibinin yaptığı bazı safsatalara itiraz edilmese koşulsuz inanacak kişilerdensindir muhtemelen, Mehmet abinin sözü de kânundur keza, bırakın ben “agresif” olayım, her kaşıma geçenin bayrağını sallamaktan daha iyidir 😂

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben zaten size her zaman yanlış kararlar alıyorsunuz demiyorum. Gerçekten merhametli davrandığınız zamanlar çoğunlukta zaten. Benim konuyu açma amacım da yanlışları yüze vurmak değil, yanlışları elimizden geldiğince düzeltmek. Dost acı söyler misali, neden daha iyi bir yönetim sistemimiz olmasın? Yani sizlerden istediğim yaptığınız tüm iyi davranışları bir kenara bırakıp yanlış davranışları nasıl azaltacağınızın yolunu bulmak.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sen ve senin gibiler anlatacak lafım yok ne mutlu ki, sen konu sahibinin yaptığı bazı safsatalara itiraz edilmese koşulsuz inanacak kişilerdensindir muhtemelen, Mehmet abinin sözü de kânundur keza, bırakın ben “agresif” olayım, her kaşıma geçenin bayrağını sallamaktan daha iyidir 😂
Benim sözüm kanun olsa çoktan ceza almıştın, bunu gayet iyi biliyorsun. Sonra hâlâ daha gelip sağa sola laf atabildiğine göre öyle bir şey demektir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom