Abi ona bakarsan kaplan harunun 30-40 uyarısı vardı ama hala perma yemedi?Örnek verdiğin Kesteko'nun kaç uyarısı vardı peki bilgin var mı?
Yazdığınız şeyler o dönem bize muhalefet olup olay çıkartmaktan ötesi değildi. O kadar eleştirene dokunulmuyor, sizi nerden buluyoruz acaba. Çünkü gereksiz şeylerde fazla diretiyorsunuz, diğer üyeleri de bize karşı kışkırtmıştınız sadece o dönem.Sanırım son mesajı ile birden fazla uyarı kazandı. Ben 1 mesajım ile 5 uyarı puanı almıştım.
Sizinle aynı düşünmüyorum. Ben hep buranın daha iyi bir yer olması için varlığımı sürdürdüğümü düşünüyorum.Yazdığınız şeyler o dönem bize muhalefet olup olay çıkartmaktan ötesi değildi. O kadar eleştirene dokunulmuyor, sizi nerden buluyoruz acaba. Çünkü gereksiz şeylerde fazla diretiyorsunuz, diğer üyeleri de bize karşı kışkırtmıştınız sadece o dönem.
O dönem yazdığın şeylere bak niye öyle dediğimi anlayacaksın. Şimdisi için bir şey demedim zaten.Sizinle aynı düşünmüyorum. Ben hep buranın daha iyi bir yer olması için varlığımı sürdürdüğümü düşünüyorum.
Konuda belirttiğim gibi biraz agresif biriyim, belirli bir zaman gerçekten saçma sapan hareketler yapmışlığım var. Ama yönetimin hatalarını üyelerin daha büyük hatalarıyla kapatmak etik bir davranış değil.O dönem yazdığın şeylere bak niye öyle dediğimi anlayacaksın. Şimdisi için bir şey demedim zaten.
Şu lanet forumu ben bırakıyorum, şükürler olsun o beni bırakmıyor, güzel cımbızlama yapmışsın. Üstüne üstlük korkuluk safsatası da hat safhada. Çok güzel kekliyorsun tabii yiyecek kişileri.Mesela burada arkadaşımız bana düşük zeka seviyesine sahipsin demiş fakat ben ona sana beyin ve edep lazım demişim diye uyarı yemişim. Ya ikimiz de almalıydık uyarıyı ya da ikimiz de almamalıydık.
Üye hata yapmazsa ben neye uyarı atayım, ceza vereyim? Forumda takılan herhangi birine ceza verilemeyeceğine göre?Konuda belirttiğim gibi biraz agresif biriyim, belirli bir zaman gerçekten saçma sapan hareketler yapmışlığım var. Ama yönetimin hatalarını üyelerin daha büyük hatalarıyla kapatmak etik bir davranış değil.
''Banlasak nolacak sonuçta multi açıp açıp tekrar gelecek, banlamayalım''
Zaten normal bir üyeyi cezalandırdığınızı söylemedim. Sadece hatası olan insanlara yanlış kararlar neticesinde uyarı veya ban atılıyor, bu konunun biraz daha üstüne düşülmesi gerektiğinden bahsediyorum.Üye hata yapmazsa ben neye uyarı atayım, ceza vereyim? Forumda takılan herhangi birine ceza verilemeyeceğine göre?
Alakası yok. Forumda kimse durduk yere perma yemiyor. Uyarıldığı halde ağır ithamlar kullanan kişilerdi zaten permalananlar.''Banlasak nolacak sonuçta multi açıp açıp tekrar gelecek, banlamayalım''
Diyor herhalde yönetim