Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1625609290208.png

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sanırım son mesajı ile birden fazla uyarı kazandı. Ben 1 mesajım ile 5 uyarı puanı almıştım.
Yazdığınız şeyler o dönem bize muhalefet olup olay çıkartmaktan ötesi değildi. O kadar eleştirene dokunulmuyor, sizi nerden buluyoruz acaba. Çünkü gereksiz şeylerde fazla diretiyorsunuz, diğer üyeleri de bize karşı kışkırtmıştınız sadece o dönem.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yazdığınız şeyler o dönem bize muhalefet olup olay çıkartmaktan ötesi değildi. O kadar eleştirene dokunulmuyor, sizi nerden buluyoruz acaba. Çünkü gereksiz şeylerde fazla diretiyorsunuz, diğer üyeleri de bize karşı kışkırtmıştınız sadece o dönem.
Sizinle aynı düşünmüyorum. Ben hep buranın daha iyi bir yer olması için varlığımı sürdürdüğümü düşünüyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sizinle aynı düşünmüyorum. Ben hep buranın daha iyi bir yer olması için varlığımı sürdürdüğümü düşünüyorum.
O dönem yazdığın şeylere bak niye öyle dediğimi anlayacaksın. Şimdisi için bir şey demedim zaten.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Konunun moderatörlere veya ban yiyen, yemiyen kişilere bir kast olmadan açıldığı için gönül rahatlığıyla sagopa kajmere katılıyorum. Ancak moderatörlerde insan, hata yapabilirler. 'Ban yiyenler insan değil miydi?, onlar da hata yapabilir' diyecek kişilere söylüyorum. Hata 1 kere yapılır, 2. si tesadüftür, 3 ve sonrası tercihtir. Ban yiyen kişilerden elbette hak etmeyen kişiler olacaktır. Onlarla da @Mehmet Yılmaz abim ilgilenecektir merak etmeyin

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O dönem yazdığın şeylere bak niye öyle dediğimi anlayacaksın. Şimdisi için bir şey demedim zaten.
Konuda belirttiğim gibi biraz agresif biriyim, belirli bir zaman gerçekten saçma sapan hareketler yapmışlığım var. Ama yönetimin hatalarını üyelerin daha büyük hatalarıyla kapatmak etik bir davranış değil.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Mesela burada arkadaşımız bana düşük zeka seviyesine sahipsin demiş fakat ben ona sana beyin ve edep lazım demişim diye uyarı yemişim. Ya ikimiz de almalıydık uyarıyı ya da ikimiz de almamalıydık.
Şu lanet forumu ben bırakıyorum, şükürler olsun o beni bırakmıyor, güzel cımbızlama yapmışsın. Üstüne üstlük korkuluk safsatası da hat safhada. Çok güzel kekliyorsun tabii yiyecek kişileri.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,310
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuda belirttiğim gibi biraz agresif biriyim, belirli bir zaman gerçekten saçma sapan hareketler yapmışlığım var. Ama yönetimin hatalarını üyelerin daha büyük hatalarıyla kapatmak etik bir davranış değil.
Üye hata yapmazsa ben neye uyarı atayım, ceza vereyim? Forumda takılan herhangi birine ceza verilemeyeceğine göre?

Avolay

80+ Gold

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Üye hata yapmazsa ben neye uyarı atayım, ceza vereyim? Forumda takılan herhangi birine ceza verilemeyeceğine göre?
Zaten normal bir üyeyi cezalandırdığınızı söylemedim. Sadece hatası olan insanlara yanlış kararlar neticesinde uyarı veya ban atılıyor, bu konunun biraz daha üstüne düşülmesi gerektiğinden bahsediyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom