Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Üyeler arasında kavgaya varan tartışma.
Ben konu sahibinin bir şeyine inandığım yok. Mehmet'e de inandığım yok. Her zamanki gibi kafandan laf yerleştirmeye çalışıyorsun. Ban yiyenlerin de senin gibi ne çöp olduğunu bildiğimden o kadar saf değilim.
Biraz daha üzerine gitsem o olmayan seviyeni de öyle yerlere düşüreceksin ki, biliyorum çünkü. Her zamanki gibi kafamdan laf yerleştirmeye çalışıyorum evet ben sözlerimi konuşmalarımı çoğunuzun aksine kafamdan yapmayı tercih ediyorum, senin bildiğin tek şey... Yok bu cümlenin devamın getirebileceğimi sanmıyorum bildiğin bir şey yok, günün birinde o ban yiyenlerden de olma sakın. 😂
 
Ben konu sahibinin bir şeyine inandığım yok. Mehmet'e de inandığım yok. Her zamanki gibi kafandan laf yerleştirmeye çalışıyorsun. Ban yiyenlerin de senin gibi ne çöp olduğunu bildiğimden o kadar saf değilim.
Ben sana neyi inandırmaya çalışıyorum? Sen benim neyime inanmıyorsun? Ban yedirten mesajları ve kendi düşüncelerimi yazdım, sundum hepinizin önüne. Bir adet göz ve beyine sahip olan insanlar benim yazdıklarımdan kendileri de bir çıkarımda bulunur ve karara varırlar. Benim burada bir art niyetim yok kimseye.
 
Kuyruk acısı mı bu?
Kuyruk acım olsa senin gibi ailevi değerlere hakaret ederek rahatlardım Semih 14 bey.
Sadece 1 mesaj değil konudaki çoğu kişi öyle. Sadece kafama esti ortalama bir cevap yazdım. Görüşüne katılmadığım ama sevdiğim üyeler de var, onlara kullandığım üslupla sana kullandığım üslup aynı olmayacak tabii ki. Eğer 1 mesaj öyle olsa alıntılardım. Ha bu arada hesap vermezdim ama içimden geldi. Hesap soracak seviyede biri olduğunu düşünmüyorum.
 
@Mehmet Yılmaz rica etsem Kesteko'nun uyarılarının tablosunu atabilir misiniz? Sayısını gerçekten çok merak ediyorum.
 
Biraz daha üzerine gitsem o olmayan seviyeni de öyle yerlere düşüreceksin ki, biliyorum çünkü. Her zamanki gibi kafamdan laf yerleştirmeye çalışıyorum evet ben sözlerimi konuşmalarımı çoğunuzun aksine kafamdan yapmayı tercih ediyorum, senin bildiğin tek şey... Yok bu cümlenin devamın getirebileceğimi sanmıyorum bildiğin bir şey yok, günün birinde o ban yiyenlerden de olma sakın. 😂
Bunu diyen kişinin hayat felsefesinin seviye 0'lığı olması dışında hiçbir sorun yok. Küçükken dışlanmaktan, dövülmekten, şiddet görmekten saygı, edep bilmiyorsun. :)
Önündeki tanımadığın bir kere karşına denk gelen kullanıcılara attığın lafları saymıyorum bile. Senden önce benim ban yemem işte bu yersiz olur. :)
 

Ben bu konuyu basit bir şey için açmadım. Kendi aranızdaki savaşı bitirmeniz için açtım. Çünkü bu saçma şeyler bitmedikten sonra ben burayı kusursuz yapsam bile bir şekilde yine bozulacak.
 
Bilgin olsun 24 uyarıda atılacak ceza yönetimin inisiyatifine bağlıdır. Kaan, Keremden daha faydalı bir kişi olduğuna bahis bile oynarım. :)
Bu arada;
Savunduğun Kaan, o dönem itibariyle en fazla uyarı puanı olan üyeydi.
En çok uyarısı olan üyelerden biri demiyorum bak, direkt olarak 1. sıradaydı ve defalarca kez uzaklaştırma yemişti.
Perma banlandığı zaman da troll bir konu açmış, saçma sapan cevaplar yazmış ve aynı konu içerisinde "banlanacağımı biliyorum zaten" yazmıştı.
Yani 1 kere faydası oluyorsa, 5 kere zararı olan bir üyeydi ve azıcık adalet duygusu taşıyan biri varsa, direkt olarak permalardı.
O dönem bu konularla ilgilenen benden başka kimse yoktu, ben de yapılması gerekeni yapmış ve permalamıştım.

Bu arada hâlâ aynı şeyi söylüyor ve savunuyorum;
Kaan dediğimiz kişi, defalarca kez uyarılmasına, bir çok kez süreli uzaklaştırma cezası almasına rağmen,
Çoklu hesap ile forumda dolaşması, sürekli troll konular açması vs. vs.
Yani kısaca forum içerisinde her türlü kural ihlalini yapan ve bunu defalarca tekrarlayan bir üye.
Kaan'ın perma yemesi gerekiyor.
Eğer o ceza yemiyorsa, kimseye ceza atılmaması gerekiyor.
Çünkü içinde inancı olanlar varsa bilirler, buna "kul hakkı yemek" denir.
Birisi 10 kere "lan" yazdığı halde ceza almıyorken, başka biri 1 kere "lan" yazdı diye perma yiyorsa, orada yanlış karar var demektir.

Ayrıca "faydası oluyor" diyerek zararları tolere etmek mi gerekiyor?
"X üye forumda kural ihlali yapsın, banlamayalım."
"Neden?"
"Ya işte onun faydası oluyor."
Eee? Diğer ban yiyenlerin olmuyor mu yani?

Bence gayet tutarsız bir görüş olmuş, net bir şekilde bu düşüncene karşıyım.
 
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,941
Mesajlar
10,389,950
Üyeler
183,360
Son üye
JonesJameson
Geri
Top