Ben nasıl edit yapmayı öğrenebilirim

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
135
merhaba bu youtube da valo klipleri atan insanlar var bayılıyorum ve çok özeniyorum yani kendi vuruşlarıma bu editleri yapmak istiyorum bu işi bilenler nası öğrendi nerden başlamam gerek ne izlemem gerek nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

cap cut vb gibi hazır şablonu olan sitleri/programları kullanıyorlar

cap cut vb gibi hazır şablonu olan sitleri/programları kullanıyorlar
kanka ben hazır istemiyorum özgün olsun istiyorum hazır uani şöyle diyim düzelteyim bi şablona kendi klibimi koyup o edit haline gelmesi yerine 0 dan after effects olur davinci olur yani öğrenmek istiyorum o programı ben yapmak istiyorum o şablonu kendim çıkarabilcek hale getirmek istiyom ama nasıl başlarım bilmiyorum

kanka ben hazır istemiyorum özgün olsun istiyorum hazır uani şöyle diyim düzelteyim bi şablona kendi klibimi koyup o edit haline gelmesi yerine 0 dan after effects olur davinci olur yani öğrenmek istiyorum o programı ben yapmak istiyorum o şablonu kendim çıkarabilcek hale getirmek istiyom ama nasıl başlarım bilmiyorum
kardo anca chat gpt öğretir adım adım

merhaba bu youtube da valo klipleri atan insanlar var bayılıyorum ve çok özeniyorum yani kendi vuruşlarıma bu editleri yapmak istiyorum bu işi bilenler nası öğrendi nerden başlamam gerek ne izlemem gerek nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
Premier - After Effects kullanmayı öğren. Bu işi en iyi öğretenlerden biri Onur Naci , onun youtube kanalından öğretici videolarını izleyebilirsin. Ücretsiz Btk akademi derslerinden faydalanabilirsin.

adobe premier öğrenmen lazım. yt de vardır dersleri.
yt de bulamazsan udemy'e bakabilirsin.

capcut çok kolay capcut da profesyonel bi edit yapamazsın en iyisi after effect öğrenmek ama çok zor oda
yine bunun gibi onur naci öztürkler in yaptığı oynatma listelerine bakabilirsin

Geri