Neler Yeni

Ben ruh hastası bir psikopat mıyım?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Jokere kendini fazla kaptırmış sonuç bu.
1 sene sonra filan geçer.

Flokii

80+
Yaşının küçük olduğunu düşünerek büyüyünce geçer diyorum :D

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
dostlar artık böyle degilmisim gibi yapmaktan bıktım yani açık ve net bi sekilde anlatıcam ve utanmıyorumda artık . Ben hayatı fazla ciddiye almayan bir insanım ve insanlar bana ne derse desin ben bundan zevk alırcasına gülüyorum kahkahalar atıyorum bu arada yakın bir zamanda joker filmi izledim ve birsey fark ettim joker karakteri benim karakterime cok benziyo . Banada insanlar ucubeymisim gibi davranıyo ve ben buna cok gülüyorum dalga geçmiyorum gerçekten böyle bir insanım ve baskalarının acı cekmesi beni mutlu ediyor niye bilmiyorum ama ben kendimi joker ile keşfettiğimi hissediyorum . Doktora gitsem düzelirmiyim bilmiyorum ama sorum şu piskolojide bu durumun yeri nedir ? yada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
WastefulCapitalDeviltasmanian-small.gif
Jokere ara ver fazla etkilenmişsin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İlgi manyaklığı teşhisi koyuyorum sana

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Egoizm, megalomani, sorumsuzluk, hızlı ruh değişimleri, bencillik gibi kişilik özellikleriniz varsa bir psikoloğa başvurun. Eğer psikopatsanız herhangi bir tedavisi yoktur, doğuştandır ve asla düzelmezsiniz.

Ayrıca; psikopatlık bir kişilik bozukluğudur. Ruh hastalığı kesinlikle değildir.
Doktora git kanka psikopat olma yolundasın daha değilsin ama yolundasın 🙂
Psikopat olunmaz öncelikle. Psikopatlık bir kişilik bozukluğudur ve doğuştandır, sonradan olunmaz. Yani psikopat olma yolu diye bir şey yoktur. Doğuştan olunur ve asla düzenilmez.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Psikopat olunmaz öncelikle. Psikopatlık bir kişilik bozukluğudur ve doğuştandır, sonradan olunmaz. Yani psikopat olma yolu diye bir şey yoktur. Doğuştan olunur ve asla düzenilmez.

Soramazsının bu bölümünde karşımızda Yiğit var, Yiğit 13 yıldır pe.. psikopat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,052
Üyeler
163,254
Son üye
bertanerc
Top Bottom