Neler Yeni

Ben ruh hastası bir psikopat mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
dostlar artık böyle degilmisim gibi yapmaktan bıktım yani açık ve net bi sekilde anlatıcam ve utanmıyorumda artık . Ben hayatı fazla ciddiye almayan bir insanım ve insanlar bana ne derse desin ben bundan zevk alırcasına gülüyorum kahkahalar atıyorum bu arada yakın bir zamanda joker filmi izledim ve birsey fark ettim joker karakteri benim karakterime cok benziyo . Banada insanlar ucubeymisim gibi davranıyo ve ben buna cok gülüyorum dalga geçmiyorum gerçekten böyle bir insanım ve baskalarının acı cekmesi beni mutlu ediyor niye bilmiyorum ama ben kendimi joker ile keşfettiğimi hissediyorum . Doktora gitsem düzelirmiyim bilmiyorum ama sorum şu piskolojide bu durumun yeri nedir ? yada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
WastefulCapitalDeviltasmanian-small.gif
Doktora git
doktor psikolojik sıkıntın olduğunu söyler
Siniwlenmek
Doktoru dondurma çubuğu ile katlet
kahkaha at
haha

işin ciddi yanı harbi görün bir psikoloğa piskopatlığa kadar yolun var başımıza joker olma

nixc0r

80+
Jokere fazla kaptırmışsın kendini

Ama şimdi söyleyin hangimiz Assasins Creed den görüp kapşonlu giyip elimizin altına gizli bıçak diye kalem koymadık

şahin doğan

80+ Platinum
bunun adı psikopatlık değil biraz kendi kafanda kendini farklı göstermeye çalışıyormuşsun gibi geldi

dostlar artık böyle degilmisim gibi yapmaktan bıktım yani açık ve net bi sekilde anlatıcam ve utanmıyorumda artık . Ben hayatı fazla ciddiye almayan bir insanım ve insanlar bana ne derse desin ben bundan zevk alırcasına gülüyorum kahkahalar atıyorum bu arada yakın bir zamanda joker filmi izledim ve birsey fark ettim joker karakteri benim karakterime cok benziyo . Banada insanlar ucubeymisim gibi davranıyo ve ben buna cok gülüyorum dalga geçmiyorum gerçekten böyle bir insanım ve baskalarının acı cekmesi beni mutlu ediyor niye bilmiyorum ama ben kendimi joker ile keşfettiğimi hissediyorum . Doktora gitsem düzelirmiyim bilmiyorum ama sorum şu piskolojide bu durumun yeri nedir ? yada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
WastefulCapitalDeviltasmanian-small.gif
yaş?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bence hepimiz kabul edelim.
Bazı kişilerin acı çekmesinden hepimiz zevk alırız.
Sadece bu ana tanık olmadığınız için böyle bir düşünce size garip geliyor.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap