cok etkisi varyaşın ne önemi varki
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden etkisinde değilim film sadece benim kişiliğimin bir yansıması yani gölgem gibi
knk biz filmi beğendiğin için kendini o konuma getirmeye çalışıyo olmayasındostlar artık böyle degilmisim gibi yapmaktan bıktım yani açık ve net bi sekilde anlatıcam ve utanmıyorumda artık . Ben hayatı fazla ciddiye almayan bir insanım ve insanlar bana ne derse desin ben bundan zevk alırcasına gülüyorum kahkahalar atıyorum bu arada yakın bir zamanda joker filmi izledim ve birsey fark ettim joker karakteri benim karakterime cok benziyo . Banada insanlar ucubeymisim gibi davranıyo ve ben buna cok gülüyorum dalga geçmiyorum gerçekten böyle bir insanım ve baskalarının acı cekmesi beni mutlu ediyor niye bilmiyorum ama ben kendimi joker ile keşfettiğimi hissediyorum . Doktora gitsem düzelirmiyim bilmiyorum ama sorum şu piskolojide bu durumun yeri nedir ? yada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
O zaman 12 yaşındasın(?)yaşımı söylediğimde insanlar yaşıma göre konuşacak kişiliğimi merak etmicek bile
Kanka halk arasında bir tanı var ama burada söylemem uygun olmaz. Geçmiş olsunyada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
neki o merak ettimKanka halk arasında bir tanı var ama burada söylemem uygun olmaz. Geçmiş olsun
o konuma gelmeye çalışsam başlıga ben piskopatım yazarım piskopatmıyım deilknk biz filmi beğendiğin için kendini o konuma getirmeye çalışıyo olmayasın
genede bi psikoloğa git.
Aga yapmabaşka bir şakaya ne dersin murray ?