Neler Yeni

Ben ruh hastası bir psikopat mıyım?

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
dostlar artık böyle degilmisim gibi yapmaktan bıktım yani açık ve net bi sekilde anlatıcam ve utanmıyorumda artık . Ben hayatı fazla ciddiye almayan bir insanım ve insanlar bana ne derse desin ben bundan zevk alırcasına gülüyorum kahkahalar atıyorum bu arada yakın bir zamanda joker filmi izledim ve birsey fark ettim joker karakteri benim karakterime cok benziyo . Banada insanlar ucubeymisim gibi davranıyo ve ben buna cok gülüyorum dalga geçmiyorum gerçekten böyle bir insanım ve baskalarının acı cekmesi beni mutlu ediyor niye bilmiyorum ama ben kendimi joker ile keşfettiğimi hissediyorum . Doktora gitsem düzelirmiyim bilmiyorum ama sorum şu piskolojide bu durumun yeri nedir ? yada piskolojide böyle bir durumun tanımı varmıdır ?
WastefulCapitalDeviltasmanian-small.gif
knk biz filmi beğendiğin için kendini o konuma getirmeye çalışıyo olmayasın
genede bi psikoloğa git.

efay144

80+ Silver
İzlediğin filmin etkisinde kalmış olabilirsin mesela bende Prison Break izlediğimde kendimi 1 hafta karakterlerin arasında geziniyormuş onlarla konuşuyormuş gibi hissediyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşımı söylediğimde insanlar yaşıma göre konuşacak kişiliğimi merak etmicek bile
O zaman 12 yaşındasın(?)

Emrelee

80+

Ziona

80+ Silver
Sadece filmin etkisindesin. Eğer jokeri kendinle eşleştiriyorsan camiinin minaresine çık kendini at(!).

Yagi

80+ Bronze
@Yiğit KAMURAY

Söylenen 15 belirti sizde var mı? Testten kaç puan aldınız? Psikopatlık dediğin şey sandığından çok daha farklı bir durum.

Top Bottom