Neler Yeni

ben sıkıcı mıyım sınıf benimle pek konuşmuyor

Liberal Kenobi

80+ Bronze
bakabilir miyim çizimlerine bende ufak da olsa ilgileniyorum ama dijtal olarak değil sana tavsiyem 10. sınıf isen okul değiştir benim tavsiyem erkek imamhatibe geç ortamı çok güzel hocalar çok samimi kredini artırmak için 1-2 fazladan ders var sadece erkekler olduğu için daha iyi olabilir senin için
erkek imam hatip mi

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
bakabilir miyim çizimlerine bende ufak da olsa ilgileniyorum ama dijtal olarak değil sana tavsiyem 10. sınıf isen okul değiştir benim tavsiyem erkek imamhatibe geç ortamı çok güzel hocalar çok samimi kredini artırmak için 1-2 fazladan ders var sadece erkekler olduğu için daha iyi olabilir senin için
1650312536852.png

1650312544340.png

En son projem daha bitmedi.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yüksek ihtimal öylesin. Millet gırgır şamata yapacak adam arıyor, sohbet muhabbet edecek adam ararken uymuyorsan demek ki sıkıcısın. Bundan 4 sene önceye kadar kimse benimle konuşmazdı. Komiklik, sohbet bir şekilde ortak konu bulmaktan arkadaşlarım oldu.
Üniversitede tek başına ne yapacaksın? Evden üniye üniden eve mi gideceksin her gün?

Ayrıca sürekli kendini üst seviye adam olarak görüyorsun. Bu şekilde zaten arkadaşın olmaz. 😀

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
istersen seni telegram grubumuza alalım ben pek aktif değilim ama istersen bak çizgineon diye bir instagram sayfasının grubu o da dijtal çizim yapıyor
Telegram kullanmayı pek düşünmüyorum ama teklifin için ve çaba harcadığın için teşekkür ederim yine'de.

Snape

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Anasının Kuzusu

Ekler

• Web yakalama_18-4-2022_231241_www.instagram.com.jpeg
    Web yakalama_18-4-2022_231241_www.instagram.com.jpeg
    156.5 KB · Hit: 27

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Yüksek ihtimal öylesin. Millet gırgır şamata yapacak adam arıyor, sohbet muhabbet edecek adam ararken uymuyorsan demek ki sıkıcısın. Bundan 4 sene önceye kadar kimse benimle konuşmazdı. Komiklik, sohbet bir şekilde ortak konu bulmaktan arkadaşlarım oldu.
Kimse burada gelip de tek takıl demesin yani. Üniversitede tek başına ne yapacaksın? Evden üniye üniden eve mi gideceksin her gün?

Ayrıca sürekli kendini üst seviye adam olarak görüyorsun. Bu şekilde zaten arkadaşın olmaz. 😀
Açıkası beni tanımıyorsun Ama dediğin gibi Sohbetim onları sarmıyor onların sohbeti beni sarmıyor ama pekte takmıyorum kendi bağımsızlığımı ilan ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

buda benim çizmim
Ellerine Sağlık güzel olmuş.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Açıkası beni tanımıyorsun
Seni tanımıyor ama doğru bir profil çizdiğin düşünüyorum. Ortak noktalar yoksa ortak noktalar bulacaksın. Onların sohbetinde kendine pay bulacaksın veya onları kendi sohbetinde paylandıracaksın. Bunun için de yüksek sohbet kabiliyeti gerekiyor. Tek takılim, bağımsızlığımı ilan ettim, uh beybi yeah bunlar ezikliktir.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Arkadaşlar Sınıfta beninle pek sohbet eder yok hobilerim falan filan sanırım uymuyor onlara öyle hobilerim ve sohbetim var neden sizce beni sıkıcı görüyorlar anlamadım

Hobilerim genel olarak: Edebiyat şiir kitap makale yazmak bunun dışında resim yapıyorum ve doğa fotoğrafçılığını yapıyorum devamlı ve teknoloji ile ilgim fazladır hatta bir kaç oyun projesinde görev aldım bunun dışında grafik tasarım olarak yapıyorum ve genel olarak Fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ara sıra minecraftta oynuyorum

Konuştuğum konular popüler kültür genel kültür edebiyat felsefe coğrafya tarih teknoloji sanat siyaset günlük yaşam genel olarak dedikodu veya futbol konuşmayı sevmem
Sınıfta benimle konuşan yok derin derin onlar devamlı dedikodu ve futbol konuşuyor.
Başkaları için kendini değistirmek zorunda değilsin kendin olmak zorundasın

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Seni tanımıyor ama doğru bir profil çizdiğin düşünüyorum. Ortak noktalar yoksa ortak noktalar bulacaksın. Onların sohbetinde kendine pay bulacaksın veya onları kendi sohbetinde paylandıracaksın. Bunun için de yüksek sohbet kabiliyeti gerekiyor. Tek takılim, bağımsızlığımı ilan ettim, uh beybi yeah bunlar ezikliktir.
Evet haklısın hemde çok ama denedim çok denedim ama yok abi dinledikleri şarkı bile Alper Erozerin aleyna'nın şarkıları dışlamıyorum ama bulamıyorum Deneyimlerimi ve hobilerimi fikirlerimi anlatıyorum Felsefe konuşuyorum yandan gelmiş cahil siyaset yapma diye bağırıyor valla ağzına vuracaktım orada.

LaketrooS

80+ Silver
Arkadaşlar Sınıfta beninle pek sohbet eder yok hobilerim falan filan sanırım uymuyor onlara öyle hobilerim ve sohbetim var neden sizce beni sıkıcı görüyorlar anlamadım

Hobilerim genel olarak: Edebiyat şiir kitap makale yazmak bunun dışında resim yapıyorum ve doğa fotoğrafçılığını yapıyorum devamlı ve teknoloji ile ilgim fazladır hatta bir kaç oyun projesinde görev aldım bunun dışında grafik tasarım olarak yapıyorum ve genel olarak Fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ara sıra minecraftta oynuyorum

Konuştuğum konular popüler kültür genel kültür edebiyat felsefe coğrafya tarih teknoloji sanat siyaset günlük yaşam genel olarak dedikodu veya futbol konuşmayı sevmem
Sınıfta benimle konuşan yok derin derin onlar devamlı dedikodu ve futbol konuşuyor.
Eğer sana lan felsefe yapma serilerde biraz konuşkan yapınla alakalı olabilir ama merak etme bende öyleyim sınıf fazla beni takmıyor ama bende bu durumu kafaya takmıyorum. Biraz futbol izle terimleri öğren sonra sohbetlere dal ve ne yaparsan yap ama lütfen gs li ol hocam :)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Başkaları için kendini değistirmek zorunda değilsin kendin olmak zorundasın
Benim öyle bir sözüm var Görmeyeceğim insanlar için değil göreceğin insanlar için değiş diye ben kendim oldum devamlı kabul etmiyorlarsa ise pekte kafamda takılan sorun yok 1 2 ay sonra görmeyecekler beni.

Eğer sana lan felsefe yapma serilerde biraz konuşkan yapınla alakalı olabilir ama merak etme bende öyleyim sınıf fazla beni takmıyor ama bende bu durumu kafaya takmıyorum. Biraz futbol izle terimleri öğren sonra sohbetlere dal ve ne yaparsan yap ama lütfen gs li ol hocam :)
GalataSaraylıyımda alakam yok hatta soranlara tutmuyorum diyip geçiyorum öğrenmeye değil istemiyorum pek gereksiz türkiye'de ben Doğa koşusu veya koşu yüzme gibi dallarda ilginiliyim basketbol ise oynarım ve maçlarını takip ederim ara sıra.

Top Bottom