Neler Yeni

ben sıkıcı mıyım sınıf benimle pek konuşmuyor

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Benim öyle bir sözüm var Görmeyeceğim insanlar için değil göreceğin insanlar için değiş diye ben kendim oldum devamlı kabul etmiyorlarsa ise pekte kafamda takılan sorun yok 1 2 ay sonra görmeyecekler beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GalataSaraylıyımda alakam yok hatta soranlara tutmuyorum diyip geçiyorum öğrenmeye değil istemiyorum pek gereksiz türkiye'de ben Doğa koşusu veya koşu yüzme gibi dallarda ilginiliyim basketbol ise oynarım ve maçlarını takip ederim ara sıra.
O zaman daha iyi başka bir ortamda yeni arkadaşlıklar edinebilirsin senin kafanda birilerini bulabilirsiniz

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
O zaman daha iyi başka bir ortamda yeni arkadaşlıklar edinebilirsin senin kafanda birilerini bulabilirsiniz
Aynen öyle Ama merak ettim sanırım onlar için sıkıcı bir insanım ama pek takmıyorum.

LaketrooS

80+ Silver
Benim öyle bir sözüm var Görmeyeceğim insanlar için değil göreceğin insanlar için değiş diye ben kendim oldum devamlı kabul etmiyorlarsa ise pekte kafamda takılan sorun yok 1 2 ay sonra görmeyecekler beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GalataSaraylıyımda alakam yok hatta soranlara tutmuyorum diyip geçiyorum öğrenmeye değil istemiyorum pek gereksiz türkiye'de ben Doğa koşusu veya koşu yüzme gibi dallarda ilginiliyim basketbol ise oynarım ve maçlarını takip ederim ara sıra.
Ama biraz gs takip et o kadar fazla değilde sorarlarsa sadece şunu de " nerede o eski snayder li Drogba li gs gunleri de onlar bir şey demeden giderler

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Ama biraz gs takip et o kadar fazla değilde sorarlarsa sadece şunu de " nerede o eski snayder li Drogba li gs gunleri de onlar bir şey demeden giderler
Sınıfta erkekler arasında benim dışında GalataSaray tutar yok.

LaketrooS

80+ Silver
Sınıfta erkekler arasında benim dışında GalataSaray tutar yok.
O zaman hiç bulaşma bide takma onları yani kâle alma onları görmezden gel. Emin ol dünya sana daha güzel görünecektir hocam. Bi de bu saate kadar uyanık kalınır mı hocam ya yat ziban :)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
O zaman hiç bulaşma bide takma onları yani kâle alma onları görmezden gel. Emin ol dünya sana daha güzel görünecektir hocam. Bi de bu saate kadar uyanık kalınır mı hocam ya yat ziban :)
yatıcağım forumdan sohbeti iyi olan bir insan buldum onunla sohbet ediyor diye saati 00.00 yaptık

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Felsefe konuşuyorum yandan gelmiş cahil siyaset yapma diye bağırıyor valla ağzına vuracaktım orada.
Bildiğini kendine sakla. Eğlence taraflarına odaklan. Evet belki cahiller ama sen de öyle kabul et. Benim de cahil arkadaşlarım var. Her bildiğimi onlarla paylaşmıyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkes iyi geçinmek şeylerin işidir boşver. Zirve tek kişiliktir.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar Sınıfta beninle pek sohbet eder yok hobilerim falan filan sanırım uymuyor onlara öyle hobilerim ve sohbetim var neden sizce beni sıkıcı görüyorlar anlamadım

Hobilerim genel olarak: Edebiyat şiir kitap makale yazmak bunun dışında resim yapıyorum ve doğa fotoğrafçılığını yapıyorum devamlı ve teknoloji ile ilgim fazladır hatta bir kaç oyun projesinde görev aldım bunun dışında grafik tasarım olarak yapıyorum ve genel olarak Fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ara sıra minecraftta oynuyorum

Konuştuğum konular popüler kültür genel kültür edebiyat felsefe coğrafya tarih teknoloji sanat siyaset günlük yaşam genel olarak dedikodu veya futbol konuşmayı sevmem
Sınıfta benimle konuşan yok derin derin onlar devamlı dedikodu ve futbol konuşuyor.
Yemişler ortak yönünüz olmamasını tek tabanca olmak her zaman iyidir

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Sınıfta beninle pek sohbet eder yok hobilerim falan filan sanırım uymuyor onlara öyle hobilerim ve sohbetim var neden sizce beni sıkıcı görüyorlar anlamadım

Hobilerim genel olarak: Edebiyat şiir kitap makale yazmak bunun dışında resim yapıyorum ve doğa fotoğrafçılığını yapıyorum devamlı ve teknoloji ile ilgim fazladır hatta bir kaç oyun projesinde görev aldım bunun dışında grafik tasarım olarak yapıyorum ve genel olarak Fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ara sıra minecraftta oynuyorum

Konuştuğum konular popüler kültür genel kültür edebiyat felsefe coğrafya tarih teknoloji sanat siyaset günlük yaşam genel olarak dedikodu veya futbol konuşmayı sevmem
Sınıfta benimle konuşan yok derin derin onlar devamlı dedikodu ve futbol konuşuyor.
Eğer onlar senin ilgi duyduklarına ilgi duymuyorlarsa normal.
Herkes her ortamda uyumlu olamaz.
Normal eğer seni aşşağılamıyorlarsa veya sıkmıyorlarsa bu normal.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Arkadaşlarım da cahil ve can sıkıcılar ama bir şekilde anlaşıyoruz, ben evde bambaşka bir insanım okul da bambaşka bir insanım bildiğimi kendime saklıyorum. Felsefe, bilim ve teknolojiyi çok seviyorum ama sınıftakiler felsefe boş ders vs. dediklerinde bende aynen falan diyorum. Uzatmayacaksın dalgaya vereceksin eğleneceksin. Yoksa yalnızlığa mahkumsun ve bu gerçekten ızdıraplı bir durum -en azından normal insanlar için-

ahenk'

80+ Silver
İstediğin ortama üniversitede kavuşacaksın eğer anlattığın gibi biriysen.

Lisede olduğunu varsayarak şunu söyleyebilirim, her konu hakkında fikrini söyleme. Biraz gizemli ve sakin takıl. Günlük konuşmalarda kendini geliştir; ikili ilişkilerde derin konular yerine basit konuları konuşmayı tercih et.

Makale yazma olayını anlamadım bir tek çünkü makale yazmak için bir konuda usta olman gerekir.

Top Bottom