Neler Yeni

Bence belli bir zamandan sonra yeni ekran kartı almamıza gerek kalmayacak .

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Bence bello bir şeyden sonra yeni ekran kartı almamıza gerekmez çünkü grafikler yeterince gerçekçi olduktan sonra daha fazla ileri gidilemeyecegi için maks 10 15 yıl sonra yeni ekran kartı gerekmez diye tahmin ediyorum sizce ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bence bello bir şeyden sonra yeni ekran kartı almamıza gerekmez çünkü grafikler yeterince gerçekçi olduktan sonra daha fazla ileri gidilemeyecegi için maks 10 15 yıl sonra yeni ekran kartı gerekmez diye tahmin ediyorum sizce ?
Nvidia ve AMD şaşkın ne yapsak diye düşünüyorlar bu duruma karşı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnsanlar 100 yıl önce de teknoloji daha gelişemez diyordu, 50 yıl önce de diyordu, 20 yıl önce de, 10 yıl önce de.. Bu geri kafalı düşünce tarzı her zaman olacak gibi duruyor.

Artı olarak ekran kartı üreticileri bilerek çok iyi ekran kartlarını hemen piyasaya çıkarmıyorlar. Çünkü çıkarsalar devamı olmaz bu işin ve satış devamlılığı kazanamazlar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dur hele daha yeni başlıyoruz, şu an aslında sistem gereksinimleri arşa bile çıkabilir ancak buna kimsenin bütçesi yetmez. Zamanla grafiklerle beraber yapay zeka da işin içine girince donanım gereksinimi artacak, yapay zekanın da bir sınırı yoktur bu bile başlı başına oyunların sürekli daha yüksek donanım isteyeceği anlamına geliyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tüh desene Nvidia gibi bir şirket yıkılacak diye

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam belki almaya gerek kalmaz ama Teknoloji büyük ihtimal gelişecektir, belki bir 3060 ekran kartı olan 10-15 yıl o bilgisayarı kullanır eski teknolojilerin öldüğü gibi hemen ölmezler belki çünkü gerçekten güçlüler fakat Teknoloji gelişecektir. ben böyle düşünüyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bana Ciddi Değilim Ve Şaka Yapıyorum De Diğer Türlü Gerçekten Komik Bir Durum. 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,605
Üyeler
166,788
Son üye
Las_vegas