Neler Yeni

Bence corona aşısının içinde çip var

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya çocuğun adı Mustifa ne bekliyorsunuz aceba?
Bu arada kardeşim babana sorsana bi spotify çalışıyomu çalışmıyosa boşuna yaptırmayalım aşıyı.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Orada delik oluyor ve o delikten su girmesin diye banyo yapma diyorlar
Yoksa napsınlar senin babanı

Captain Pricee

80+ Bronze
çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
(WİNDOWS AÇILIŞ SESİ)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte buna düt düt derim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
Tamamen cahilce bir bilgi. Araştırın, okuyun, sorgulayın kardeşim size beyin neden verilmiş?

Kola mıknatıs yapışmasının sebebi: Wan der waals kuvvetleriyle açıklanır. Kol ve mıknatısta ki elektron bulutları etkileştiğinde indüklenen dipoller nedeniyle ortaya çıkan çekici kuvvetler sayesinde olur. Bu kuvvetler aslında iyonik ve kovalent bağlara nispeten daha zayıf kuvvetlerdir. Fakat çokça etkileşimin bir anda olması güçlü bir bağ oluşturabilir.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Mıknatıs varmış gibi bir şeylerin vücuda yapışmasına inanıyor musunuz cidden? Derimizdeki yağ ve ter hücrelerinin belli bir açı sağlandığında kaşığı tutabileceğini düşünmek zor olmamalı. En basite indirgediğimizde, sürtünme kuvvetini hiç mi duymadınız?

Buyurun gayet açık bir şekilde açıklayan bir video.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sana sadece gülmeli.

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Bill gates hepimzi komrtol etçek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Aynen karşim çipi enjekte ediyorlar damarına o orda alyuvarlarla kimyasal reaksiyona giriyor sonra bluetooth için enerji oluşuyor elon musk bana dm den yazdı bir gün herkesi meydana toplayıp bu bluetooth enerjisi üretilen kişileri pc sine bağlayıp squid game oynattıracakmış zorla bana aynen böyle yazdı gizli bilgi dedi

2mApoo

80+ Silver
go.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,579
Üyeler
165,037
Son üye
jacoob
Top Bottom