aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
o zaman rev e korona işlemezDuyduğuma göre o çiplere oc yaparsak aşının gücü artıyormuş
(WİNDOWS AÇILIŞ SESİ)çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
Tamamen cahilce bir bilgi. Araştırın, okuyun, sorgulayın kardeşim size beyin neden verilmiş?çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
Sana sadece gülmeli.çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
Aynen karşim çipi enjekte ediyorlar damarına o orda alyuvarlarla kimyasal reaksiyona giriyor sonra bluetooth için enerji oluşuyor elon musk bana dm den yazdı bir gün herkesi meydana toplayıp bu bluetooth enerjisi üretilen kişileri pc sine bağlayıp squid game oynattıracakmış zorla bana aynen böyle yazdı gizli bilgi dediçip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?
çip olma sebebi bu gün babam corona aşısı oldu ve demişlerki 24 saat içinde ''banyo yapma '' bence içinde çip var ki öyle bişey diyorlar ve internette gördüm aşı olan kişilerin kollarına mıknatıs yapışıyor sizcede aşıda çip varmı?