başlıktada dediğim gibi hitler bence o kadarda haksız değildi haksız olduğu yer ise insanları ırk bazlı sınıflandırmasıdır bence bu yanlış bir politika eğer bu sistem sosyal kredi bazlı bir sınıflandırma olsa idi o zaman çok güzel olabilirdi onun dışında hitlerin askeri,ekonomik,üretim,eğitim,işsizlik gibi politikaları bence çok doğruydu zaten doğru olmasydı nazi almanyasının işsizlik,ekonomik ve askeri sorunları çözülmememiş olurdu
galiba sakat falansınız kaç kere ırk bazlı sınıflandırmayı savunmuyorum onun yerine sosyal kredi bazlı bir sınıflandırmayı savunuyorum dediğimi ben bile unuttum
galiba sakat falansınız kaç kere ırk bazlı sınıflandırmayı savunmuyorum onun yerine sosyal kredi bazlı bir sınıflandırmayı savunuyorum dediğimi ben bile unuttum
refahtan kast ettiğim daha yüksek bir alım gücü bu özgürlükle fazla bir alakası yoktur bu konu doğrudan gsyh ile ilgilidir osmanlıda uzun süre yıkılmamasını bu otoriteye borçludur eğerki isyan çıkarmaya çalışır isen kellen alınırdı bu sebepten dolayı azınlıklar isyan etmeye korkardı
Kelle mi alınırdı? Tarihi kadir mısıroğlundan falan mı dinledin sen? Osmanlı zamanında yeniçeriler isyan etmeye kalktıklarında kazan devirdiklerinde padişahlar korkudan titriyordu çünkü ellerindeki en büyük askeri güç yeniçerilerdi ne derlerse yapmak zorunda kalıyorlardı. Yeniçeriler meydana iniyor esnafın bütün mallarını gasp ediyor ve halkı öldürüyordu fakat daha sonra devlete zarar vereceği düşünülerek yeniçeri ocağı topa tutuldu ve yok edildi ee daha sonra ne oldu peki? Hiç ummadıkları bir yerden yani ekonomilerinden darbe aldılar ve battılar.
Övdüğün Kuzey Kore şuan da Rusya'ya Çin'e muhtaç halde çünkü onlarla tek ticaret yapan ülkeler bunlar. Eğer bir anda ticareti keserlerse ihraç edecekleri hiç bir ülke kalmayacak. Halk isyan etmese bile yavaş yavaş yoksulluktan açlıktan ölecek.
refahtan kast ettiğim daha yüksek bir alım gücü bu özgürlükle fazla bir alakası yoktur bu konu doğrudan gsyh ile ilgilidir osmanlıda uzun süre yıkılmamasını bu otoriteye borçludur eğerki isyan çıkarmaya çalışır isen kellen alınırdı bu sebepten dolayı azınlıklar isyan etmeye korkardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
siyasi politikaları son derece haklıydı zira bu politikalar 1. dünya savaşından yenilmiş bur şekilde çıkan versay gibi lanet olası bir anlaşmayı imzalan hiper enflasyon yaşayan almanyayı 6-7 yıl içinde süpergüç yapacak kadar etkililerdi
Bu dedigin ayni suna benziyor sen yere dusmus birine yardim ediyorsun yaralarini sariyorsun sonra onu ucurumdan assagi atiyorsun hitlerin yaptigi tipki bu
başlıktada dediğim gibi hitler bence o kadarda haksız değildi haksız olduğu yer ise insanları ırk bazlı sınıflandırmasıdır bence bu yanlış bir politika eğer bu sistem sosyal kredi bazlı bir sınıflandırma olsa idi o zaman çok güzel olabilirdi onun dışında hitlerin askeri,ekonomik,üretim,eğitim,işsizlik gibi politikaları bence çok doğruydu zaten doğru olmasydı nazi almanyasının işsizlik,ekonomik ve askeri sorunları çözülmememiş olurdu