Neler Yeni

CASPER EXCALİBUR G870

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Daha önce bu laptopu 24999 TL den dükkanda kullanmak için almıştım ve niye bir tane de eve almadım diye üzülmüştüm çünkü fiyat 3-4 bin koymuştu üstüne. Şimdi 24699 TL ye düşmüş direk çektim. Forumda daha önce konusunu açmıştım alınır mı diye genel olarak alınır demişti ve iyi ki almışım. Bence değerlendirin.
Casper Excalibur G870.1265-DF60X-B

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,944
İsim
Emre Zengin

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32 ram gereksiz bence onun yerine malzeme kalitesi artırılabilir
Malzeme kalitesi olarak çok iyi. Metal tasarım, çok üst düzey premium hissiyat var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemde ram şuan 16 GB artık sınırda kalıyor. 32 GB ileriye dönük olarak tam olması gereken şekilde

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Çevremde hâlâ sorun yaşayan görüyorum yine de iyi araştırılmalı.

Ysuflix

80+ Gold
Daha önce bu laptopu 24999 TL den dükkanda kullanmak için almıştım ve niye bir tane de eve almadım diye üzülmüştüm çünkü fiyat 3-4 bin koymuştu üstüne. Şimdi 24699 TL ye düşmüş direk çektim. Forumda daha önce konusunu açmıştım alınır mı diye genel olarak alınır demişti ve iyi ki almışım. Bence değerlendirin.

arkadaşlar bu önyargı neden var bilmiyorum. bu konu için demiyorum genel olarak forumda diğer konularda da excalibura önyargı var g770 modelide g900de g911de çok güzel modeller. bu model çok iyi. g870 şu acerlardan daha iyi. 32gb ramde cabası. gelece yönelik hiçbir update ihtiyacı yok cihazın. soğutması çok iyi. ekstra soğutmayı iyileştirmek için turbo boost kapatın ciddi etkisi olur performans kaybı %2 %3 şeklinde.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Ahmet Hakan
Tek sorun ısınma sorunu değil ki. Kendi üretimi olmayan firmalardan ürün almak kumar gibi bir şey. Monster, Casper gibi markalar yurtdışından ürün getirip üstüne marka basıyor. Monster'ın da sevmeyeni çok ama genellikle Tonfang ve MSI üretimi kaliteli cihazlar üstüne logo bastığı için problem yaşanmıyor çok fazla. Casperin tercih ettiği ürün yelpazesi belirsiz. En azından ben görmedim / bilmiyorum. Garanti desteği de muamma. Alınmaz diyerek adamları boğazına girecek lokmadan etmek de olmaz şimdi ama ben tercih etmem şahsen. Zamanında masaüstü bilgisayarlarını kullanıp özellikle PSU konusunda problemler yaşayanları gördüğümü hatırlıyorum. Geçmişten gelen bir önyargı benimki.

arkadaşlar bu önyargı neden var bilmiyorum. bu konu için demiyorum genel olarak forumda diğer konularda da excalibura önyargı var g770 modelide g900de g911de çok güzel modeller. bu model çok iyi. g870 şu acerlardan daha iyi. 32gb ramde cabası. gelece yönelik hiçbir update ihtiyacı yok cihazın. soğutması çok iyi. ekstra soğutmayı iyileştirmek için turbo boost kapatın ciddi etkisi olur performans kaybı %2 %3 şeklinde.
Acer üretimi kendisine ait bir firma. Garanti konusunda muhatabın belli. En kötü Acer'i tercih ederim düşük bütçede.

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek sorun ısınma sorunu değil ki. Kendi üretimi olmayan firmalardan ürün almak kumar gibi bir şey. Monster, Casper gibi markalar yurtdışından ürün getirip üstüne marka basıyor. Monster'ın da sevmeyeni çok ama genellikle Tonfang ve MSI üretimi kaliteli cihazlar üstüne logo bastığı için problem yaşanmıyor çok fazla. Casperin tercih ettiği ürün yelpazesi belirsiz. En azından ben görmedim / bilmiyorum. Garanti desteği de muamma. Alınmaz diyerek adamları boğazına girecek lokmadan etmek de olmaz şimdi ama ben tercih etmem şahsen.

Acer üretimi kendisine ait bir firma. Garanti konusunda muhatabın belli. En kötü Acer'i tercih ederim bu bütçede.
Ben yıllarca Casper ın oyun üzerine olmayan modellerini kullandım ki onlara da sorunlu diyen çok kişi varken ve hiç sorun yaşamadım. Satarken de ekmeğini yedim. Bu fiyatta bile değil bu fiyata yakın acer veya başka bir marka bu özellikte yok maalesef. Tamamen ön yargıyla yaklaşım. Gerçekten bu seriye özenmişler.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Arkadaşlar montaj kasa cihazlardan beklentiniz olmasın. Her an büyük bir güncellemede uyumsuzluklar, bios sorunları ile karşılaşırsınız. Sürücü sıkıntıları çekersiniz tavsiye etmem. Gerçekten ucuz olsa o zaman alınır fakat 20k ya hp varken bu gerçekten çöp.

Ysuflix

80+ Gold
Tek sorun ısınma sorunu değil ki. Kendi üretimi olmayan firmalardan ürün almak kumar gibi bir şey. Monster, Casper gibi markalar yurtdışından ürün getirip üstüne marka basıyor. Monster'ın da sevmeyeni çok ama genellikle Tonfang ve MSI üretimi kaliteli cihazlar üstüne logo bastığı için problem yaşanmıyor çok fazla. Casperin tercih ettiği ürün yelpazesi belirsiz. En azından ben görmedim / bilmiyorum. Garanti desteği de muamma. Alınmaz diyerek adamları boğazına girecek lokmadan etmek de olmaz şimdi ama ben tercih etmem şahsen. Zamanında masaüstü bilgisayarlarını kullanıp özellikle PSU konusunda problemler yaşayanları gördüğümü hatırlıyorum. Geçmişten gelen bir önyargı benimki.

Acer üretimi kendisine ait bir firma. Garanti konusunda muhatabın belli. En kötü Acer'i tercih ederim düşük bütçede.
casper quanta bilgisayardan yaptırıyor tüm laptoplarını 2009dan beri belki arada birkaç farklı vardır. tongfangdan belki bir tık düşüktür aşağı yukarı yakın birbirine. casperin sayısız excalibur cihazı geçmiştir elime. biliyorum da konuşuyorum. masaüstü bilgisayarlarda da psu olarak 2011den beri fsp kullanıyorlar. fsp de dünyanın en iyi psu üreticisi pek sorun yaşayanı görmedim. garanti desteğide iyidir. bilmesem bu kadar emin konuşmam.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Berk

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
Arkadaşlar montaj kasa cihazlardan beklentiniz olmasın. Her an büyük bir güncellemede uyumsuzluklar, bios sorunları ile karşılaşırsınız. Sürücü sıkıntıları çekersiniz tavsiye etmem. Gerçekten ucuz olsa o zaman alınır fakat 20k ya hp varken bu gerçekten çöp.
20 k ya HP 3050 en fazla 3050 ti, 8 nadiren 16 ram ve genelde 500 ssd veriyor. Çöp demek için bi en azından satılan yerde kurcalamak lazım. Sadece kötülemek için yazmış olmayın bence.

xooneyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir

Parana yazık edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,453
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom