Yardım Benelli 125-S Alınır mı?

2.el temiz bi japon malını düzgün kullanılmış birinden al bakayım sıfır çin hint motorlarına taş çıkartıyor :)
Kaç Km daha kullanacağız bunu hocam
1693910219475.png

120 bine cbr250'de alabilir? neden rs200'e para bağlayasın kaç kişi senelerce kullanıyor sence? çevremde birçok kişi aldı hoşuna gitmedi 2-3 ay'a sattı r25-mt25 geçti neden?Konfor-kalite farkı var.
ben rs 200 ü 6 ay falan deneyimledi gayet güzel 0 almak varken neden 2. el alayımki ?

İkamet ettiğin ilde yetkili servisi varsa bir miktar alınabilir ancak çoğu motorda olduğu gibi parça sıkıntısı yaşayacağını unutma. Herkes gelir japonu över gider ama bu firmalar ve bayiler tarafından motor saglanmiyor ve liste fiyatından asla alınmıyor. Tavsiyem Hint malı bir nebze daha iyidir, Pulsar ns200 ön sipariş ile alınabilir.

Arkadaşlar ben kendime Cf aldım bu konuyu bir yakınım alacak Benelli tercih edecek lakin bunun sıkıntısı veya kronik durumu var mı yeni başladı tecrübe edinip satacak sizce nasıldır ben çok dedim Cf 150 alsın lakin korkuyor a1 aldı kafam rahat olsun diyor 97 bin lirası var bir kurul dahi artıramıyor önerir misiniz? Benelli 125-s?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardımcı olursanız iyi olur bugün yarın alacaklar.
hoplatıyorum alınır mı??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri