4K 60 Hz destekli HDMI, 100 W destekli USB-C, 3 adet USB 3.0 USB-A, 160 MB/s destekli Micro SD/SD kart yuvası (veya yuvaları).
Son düzenleme:
benfei no name bir marka değil hocam bilgin olsun.Bu tarz no name olanlar genelde çok ısındığı için ara ara kopmalar ve gel gitler oluyo ama bunun fiyatına daha iyi alternatif de zor
Firma noname değil, evet. Satıcıdan dolayı demiş olabilir. Satıcı yorumları çok olumlu gözükmüyor.benfei no name bir marka değil hocam bilgin olsun.
Ben sipariş vermiştim gelince buraya bilgi geçerim.Firma noname değil, evet. Satıcıdan dolayı demiş olabilir. Satıcı yorumları çok olumlu gözükmüyor.
Fake ürün geldi, Torima markasının rastgele bir ürünü.Firma noname değil, evet. Satıcıdan dolayı demiş olabilir. Satıcı yorumları çok olumlu gözükmüyor.
Benimki de bugün kargoya verildi. Keşke kargoya verilmeden iptal edebilseydim..Fake ürün geldi, Torima markasının rastgele bir ürünü.
S23'le sık sık kullanıyorum. Geçen senenin başında 2 tane almıştım tanesi 200 TL'den. Herhangi bir kopma, kalitesiz malzeme vs. söz konusu değil. Laptop taşımayı sevmeyenler ve telefonunu bilgisayar gibi kullanmak isteyenler için efsane bir ürün.
![]()
Banada torima yd47 diye bi ürün geldi. Paketin üzerine benfei yazan kağıt yapıştırmışlar bideFake ürün geldi, Torima markasının rastgele bir ürünü.