Knk pek sevmiyorum küfürü daha çok insanca anlatmaya çalışıyorum anlamıyo sözümü kesiyo deli oldumkanka 2 dakka söv rahatla
He he de geç knk bence, dediğim gibi, uğraşma15-16 herhalde
16 yaş adresçi mallardan oluşur adres ver len trrek derler boşver adresco moron de geç.Knk pek sevmiyorum küfürü daha çok insanca anlatmaya çalışıyorum anlamıyo sözümü kesiyo deli oldum
aslında çok kolay bir çözümü var geekbenchArkadaşımın discord sunucusunda oyun oynuyorduk bir çocuk geldi onun arkadaşıymış diyor ki 580 nitro+ ekran kartı varmış başka bir arkadaşında da normal 580 varmış ikiside 8gblik modelmiş ve kendisininki 10 fps fark atıyormuş. Birde diyor ki bende 5600xt var diyorum iki ekran kartı arasında 10 fps oluyomuş gereksizmiş benimki. Diyorum sen kafayı sıyırmışsın geliyo bana mal diyo. Ne diyecem ben şimdi buna?
agaaa...ben izoly fanboyuda gördüm en beteri o
anan mal **** **** diyerek onu 5 saniyelik sersemletme uygula ve o dcden çıkArkadaşımın discord sunucusunda oyun oynuyorduk bir çocuk geldi onun arkadaşıymış diyor ki 580 nitro+ ekran kartı varmış başka bir arkadaşında da normal 580 varmış ikiside 8gblik modelmiş ve kendisininki 10 fps fark atıyormuş. Birde diyor ki bende 5600xt var diyorum iki ekran kartı arasında 10 fps oluyomuş gereksizmiş benimki. Diyorum sen kafayı sıyırmışsın geliyo bana mal diyo. Ne diyecem ben şimdi buna?
anan mal o*** **** diyerek onu 5 saniyelik sersemletme uygula ve o dcden çık
valla ben karakter olarak kavga çıkarıp uyuz edip engelleyen biriyimYok yani mal falan diyo sinir oldum