Neler Yeni

Benim bilgisayarıma göre oyun tavsiyesi

nexi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ertan
Grafik bakımından güzel aksiyon dolu bir oyun arıyorsan Warframe öneririm. En düşük ayarlarda seninkinden kötü pc ile 35 fps sabit aldım. Sen 50 60 70 alırsın diye düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.

ib8ot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sahin sezer
Grafik bakımından güzel aksiyon dolu bir oyun arıyorsan Warframe öneririm. En düşük ayarlarda seninkinden kötü pc ile 35 fps sabit aldım. Sen 50 60 70 alırsın diye düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.
oynuyorum reiz suanda pcmde yüklü :)

• Beğen
Reaksiyonlar: nexi

ib8ot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sahin sezer
internetim baya kötü olmasına rağmen nedenin anlamadığım bir şekilde gayet iyi baya iyi kullanıyorum. bi denemeni tavsyie ederim.
reiz sadece 1 saat bedava ondada bekliyosun ve ben önceden 1 saatlik versyonunu denedim sıraya koyuyo ve bekletiyo ve kredi kartımda para kalmadı yüklemeye üşeniyom :D

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
reiz sadece 1 saat bedava ondada bekliyosun ve ben önceden 1 saatlik versyonunu denedim sıraya koyuyo ve bekletiyo ve kredi kartımda para kalmadı yüklemeye üşeniyom :D

istersen internetten sanal kart oluşturup (ininal ben onu kullandım) kart bilgilerine onu girersen ücretsiz kullanıyorsun ben taaa kasım dan beri aynı hesabı kullanıyorum 90 gün ücretsiz yazıyordu ancak ilk fatura hala 15 mayıs diyor kafam rahat kullanıyorum. :D

ib8ot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
sahin sezer
istersen internetten sanal kart oluşturup (ininal ben onu kullandım) kart bilgilerine onu girersen ücretsiz kullanıyorsun ben taaa kasım dan beri aynı hesabı kullanıyorum 90 gün ücretsiz yazıyordu ancak ilk fatura hala 15 mayıs diyor kafam rahat kullanıyorum. :D
zaten kredi kartım ininal :D şoktan aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,428
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom