internetim baya kötü olmasına rağmen nedenin anlamadığım bir şekilde gayet iyi baya iyi kullanıyorum. bi denemeni tavsyie ederim.ama internetinin iyi olması lzm
oynuyorum reiz suanda pcmde yüklüGrafik bakımından güzel aksiyon dolu bir oyun arıyorsan Warframe öneririm. En düşük ayarlarda seninkinden kötü pc ile 35 fps sabit aldım. Sen 50 60 70 alırsın diye düşünüyorum. İyi oyunlar dilerim.
reiz sadece 1 saat bedava ondada bekliyosun ve ben önceden 1 saatlik versyonunu denedim sıraya koyuyo ve bekletiyo ve kredi kartımda para kalmadı yüklemeye üşeniyominternetim baya kötü olmasına rağmen nedenin anlamadığım bir şekilde gayet iyi baya iyi kullanıyorum. bi denemeni tavsyie ederim.
reiz sadece 1 saat bedava ondada bekliyosun ve ben önceden 1 saatlik versyonunu denedim sıraya koyuyo ve bekletiyo ve kredi kartımda para kalmadı yüklemeye üşeniyom
zaten kredi kartım ininal şoktan aldımistersen internetten sanal kart oluşturup (ininal ben onu kullandım) kart bilgilerine onu girersen ücretsiz kullanıyorsun ben taaa kasım dan beri aynı hesabı kullanıyorum 90 gün ücretsiz yazıyordu ancak ilk fatura hala 15 mayıs diyor kafam rahat kullanıyorum.