Benim bir hayalim var

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
577
Orjinal seri Call of duty mw2 ve 3 ü oynadım(2013)

Ve şuan yeni bir call of duty modern warfare serisi gelmiş.Bu benim en sevdiğim oyun.Lakin oyun kırılamadığı için 2019 dan beri türkçe yaması yapılamıyor.
Fakat ben bunu türkçe oynamak istiyorum.Bunun için ne yapabilirim.30 bin tl bütçem var 3 oyunun türkçe olması için.

Ve şuan yeni bir call of duty modern warfare serisi gelmiş.Bu benim en sevdiğim oyun.Lakin oyun kırılamadığı için 2019 dan beri türkçe yaması yapılamıyor.
Fakat ben bunu türkçe oynamak istiyorum.Bunun için ne yapabilirim.30 bin tl bütçem var 3 oyunun türkçe olması

Fakat ben bunu türkçe oynamak istiyorum.Bunun için ne yapabilirim.30 bin tl bütçem var 3 oyunun türkçe olması için.
İngilizce öğrensen daha iyi olur yada o para ile kendine dc de destekliyecek hoca bulabilirsin

Yeni mw2019 ve mw2 güzel ama mw3 uzak dur bok gibi bir durumda hikaye.

Bende crack olarak son oyunları indirdim ama sonradan Türkçe yama olayına bakmayı unutmuşum. Üzüldüm ama sonra sildim.

Kardeşim küçümsemek gibi olmasın ama sırf bunun için 30 Bin TL mi harcayacaksın?? en kötü Türkçe oyun kanallarından izle oyunun serisini.
ayrıca ingilizce öğrenebilirsin öyle kolay kolay olmaz tabi bu dediğim fakat başlayabilirsin en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,439
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri