Benim Hocam AYT Fizik nasıldır?

experen

80+
Reaksiyon skoru
1
AYT fizik için 12. sınıf konularında temelim var 2-3 gün gibi bir sürede 12. sınıf konularını bitireceğim ama 11. sınıf konularında çoğunda eksiğim. Vektörler ve bağıl hareket konularında sıkıntı yok. Bir boyutta sabit ivmeli hareket ve atışlarda ise temelim var hatta tamamım diyebilirim. Geriye kalan konuları Youtube'dan halledeceğim. Benim Hocam kanalında 41 video var. Altuğ Güneş, Özcan Aykın ve VIP Fizik kanallarına göre oldukça az. Sizce bu kamp yeterli midir yoksa diğer üçünden tamamlamam daha mı uygun olur? Cevaplarsanız sevinirim.

Şahsen kendim kullanıyorum ve çok memnunum gayet güzel ve öz anlatıyor. Özcan Aykın ile başlamıştım lâkin anlatımı bana ağır geldiğinden geçtim. Öneririm. Ama bu tamamen öznel bir şey. Açın bir konuyu dinleyin bakın anlatım tarzı size uyuyor mu. Uyuyorsa kendisinden devam edebilirsiniz.

AYT fizik için 12. sınıf konularında temelim var 2-3 gün gibi bir sürede 12. sınıf konularını bitireceğim ama 11. sınıf konularında çoğunda eksiğim. Vektörler ve bağıl hareket konularında sıkıntı yok. Bir boyutta sabit ivmeli hareket ve atışlarda ise temelim var hatta tamamım diyebilirim. Geriye kalan konuları Youtube'dan halledeceğim. Benim Hocam kanalında 41 video var. Altuğ Güneş, Özcan Aykın ve VIP Fizik kanallarına göre oldukça az. Sizce bu kamp yeterli midir yoksa diğer üçünden tamamlamam daha mı uygun olur? Cevaplarsanız sevinirim.
Hangisi daha iyi olur bilemem ama ben özcan hocadan dinledim ve gerçektende oturdu konu. Konu tam otursun istiyorsan kesinlik özcan hoca ama süre kısıtlı konuları hızlı bitirmelisin ki diğer dersler de var o yüzden yazdığın 4 hocanında aç elektrik ilk videoları izle hangisi senin için en oturaklı ve en hızlıysa onla devam et. 1.5x ve 2x hayat kurtsrır bu arada.

Hangisi daha iyi olur bilemem ama ben özcan hocadan dinledim ve gerçektende oturdu konu. Konu tam otursun istiyorsan kesinlik özcan hoca ama süre kısıtlı konuları hızlı bitirmelisin ki diğer dersler de var o yüzden yazdığın 4 hocanında aç elektrik ilk videoları izle hangisi senin için en oturaklı ve en hızlıysa onla devam et. 1.5x ve 2x hayat kurtsrır bu arada.
altuğ güneşten bitirdim şuana kadar ve konuları anladım ama örnek vermek gerekirse momentumdan 6 videosu varken benim hocam da tek video. sormamın sebebi de tam olarak bu. şimdi dediğinizi yapacağım. teşekkürler cevap için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem temelin tam değil hemde adam ezbere anlatıyor
kısa arıyorsun anladığım kadarıyla fizikevime bi göz at ondan 10kat daha iyidir
daha önce duymadım ona da bakacağım

güzeldir, az mı slayt hazırlamadık hocama haha

Benim hocam adamdır barış hoca YouTube daki en iyi fizik öğretmeni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler