Neler Yeni

Benim sigara deneyim

Receb İvedik

80+ Bronze
hayatımda icerken ictikten sonra hicbisey degismedi benim icmiyorum suan ve halimden memnunum

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Hocam 1 paket sigara ile bağımlılık derecesine ulaşamazsınız.
Maalesef yaklaşık 9 yıldır günlük 1 paket sigara içiyorum. Kesinlikle bağımlılık yapıyor. Deney amaçlı olsa bile yaklaşmayın. Yatırım Tavsiyesidir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 1 paket sigara ile bağımlılık derecesine ulaşamazsınız.
Maalesef yaklaşık 9 yıldır günlük 1 paket sigara içiyorum. Kesinlikle bağımlılık yapıyor. Deney amaçlı olsa bile yaklaşmayın. Yatırım Tavsiyesidir.
Allah kurtarsın abi

ozibaboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzcan Dizdar
Marlboro Touch Blue kullandım. 50₺'ye aldım. Paketi çok değişikti beğendim. Neyse fazla uzatmayayım ve deneye geçelim.
DENEK: Ben
DENEY SÜRESİ: 20 gün + 10 gün sigarasız temiz gün
DENEY AMACI: Sigaranın bağımlılık yapabilme gücünü inceleme

Her gün akşam bir dal içtim. Bazen içemedim. Araya bir şeyler girdi. Bazı günler 5 gün falan içemedim. Neyse birinci günden başlayak. Normal bitirdim. Bir şey olmadı. 2 ile 5. gün arasında falan içerken baş dönmesi oldu. Diğer günler bir şey olmadı. 15 günde kendimi bağımlı falan hissetmedim. Canım istemiyordu. 20. günde paket bitti işte. Ben acaba bağımlı mıyım diye düşündüm. Onun için 10 gün boyunca içmedim ve canımda istemedi. Sigara içerkenki dönemde ve bıraktığım zaman stres veya sinirli değildim. Her zamanki gibiydim yani. Bana sigarayı içersen bırakamazsın diyorlardı. Ama gayette bırakılabiliyor. Neyse şuradan devam edeyim ben sigaranın sadece şu yönünü sevdim. İçerken yanımda kimse yoktu ve dışardan olduğum için kafamı dinliyordum. Sessizlik ve huzurluydu. Belkide içenlerde kafa dinlemek için içiyorlardır bilemem. Ama ben bundan sonra zaten içmem. 50₺ hep vermem ona. İsraf.

Sizinle paylaşmak istedim deneyi. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Bu arada 1 paket sigaranın ciğerlere çok etkisi var mı?

sigaraya bağımlı olan kişileri anlamak zor arada arkadaşlarla dışarı çıktığımızda günde
1 paket içiyorum yada daha az ertesi sabah ağzımda kötü bi tat halsizlik ve dahası çok şacma. (6-8 aydır sigara içiyorum toplamda en fazla 5 yada 10 paket almışımdır

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
ben istediğim her an içip sonrasında uzak kalabiliyorum. Örneğin alkollu bir ortamda bir paket içip sonraki gün hiç içmemiş gibi içmemeye devam edebiliyorum ya da arkadaşımdan bir dal alıp sonraki buluşmamıza kadar içmiyorum ve zerre canım çekmiyor. Keşke bu konuda herkes benim gibi olsa.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Marlboro Touch Blue kullandım. 50₺'ye aldım. Paketi çok değişikti beğendim. Neyse fazla uzatmayayım ve deneye geçelim.

Her gün akşam bir dal içtim. Bazen içemedim. Araya bir şeyler girdi. Bazı günler 5 gün falan içemedim. Neyse birinci günden başlayak. Normal bitirdim. Bir şey olmadı. 2 ile 5. gün arasında falan içerken baş dönmesi oldu. Diğer günler bir şey olmadı. 15 günde kendimi bağımlı falan hissetmedim. Canım istemiyordu. 20. günde paket bitti işte. Ben acaba bağımlı mıyım diye düşündüm. Onun için 10 gün boyunca içmedim ve canımda istemedi. Sigara içerkenki dönemde ve bıraktığım zaman stres veya sinirli değildim. Her zamanki gibiydim yani. Bana sigarayı içersen bırakamazsın diyorlardı. Ama gayette bırakılabiliyor. Neyse şuradan devam edeyim ben sigaranın sadece şu yönünü sevdim. İçerken yanımda kimse yoktu ve dışardan olduğum için kafamı dinliyordum. Sessizlik ve huzurluydu. Belkide içenlerde kafa dinlemek için içiyorlardır bilemem. Ama ben bundan sonra zaten içmem. 50₺ hep vermem ona. İsraf.

Sizinle paylaşmak istedim deneyi. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

bende kendim aynı senin gibi deney yaptım hiç bağımlı olamdım hatta pişman olup sigarayı çöpçüye verdim içsin diye yani şuan sadece ark ortamında içerim onlar içiyorsa onun harici imkansız

Aykut D.

80+ Gold

Aynı benim gibisiniz hocam. Arkadaş ortamında sigaranın içinden gecerim ama normal hayatında içmiyorum. Adıyaman tütünü fena kafa yapıyor alışana paket etki etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı benim gibisiniz hocam. Arkadaş ortamında sigaranın içinden gecerim ama normal hayatında içmiyorum. Adıyaman tütünü fena kafa yapıyor alışana paket etki etmiyor.
Adıyamanlıyim

Top Bottom