Receb İvedik
80+ Bronze
hayatımda icerken ictikten sonra hicbisey degismedi benim icmiyorum suan ve halimden memnunum
Allah kurtarsın abiHocam 1 paket sigara ile bağımlılık derecesine ulaşamazsınız.
Maalesef yaklaşık 9 yıldır günlük 1 paket sigara içiyorum. Kesinlikle bağımlılık yapıyor. Deney amaçlı olsa bile yaklaşmayın. Yatırım Tavsiyesidir.
Marlboro Touch Blue kullandım. 50₺'ye aldım. Paketi çok değişikti beğendim. Neyse fazla uzatmayayım ve deneye geçelim.
DENEK: Ben
DENEY SÜRESİ: 20 gün + 10 gün sigarasız temiz gün
DENEY AMACI: Sigaranın bağımlılık yapabilme gücünü inceleme
Her gün akşam bir dal içtim. Bazen içemedim. Araya bir şeyler girdi. Bazı günler 5 gün falan içemedim. Neyse birinci günden başlayak. Normal bitirdim. Bir şey olmadı. 2 ile 5. gün arasında falan içerken baş dönmesi oldu. Diğer günler bir şey olmadı. 15 günde kendimi bağımlı falan hissetmedim. Canım istemiyordu. 20. günde paket bitti işte. Ben acaba bağımlı mıyım diye düşündüm. Onun için 10 gün boyunca içmedim ve canımda istemedi. Sigara içerkenki dönemde ve bıraktığım zaman stres veya sinirli değildim. Her zamanki gibiydim yani. Bana sigarayı içersen bırakamazsın diyorlardı. Ama gayette bırakılabiliyor. Neyse şuradan devam edeyim ben sigaranın sadece şu yönünü sevdim. İçerken yanımda kimse yoktu ve dışardan olduğum için kafamı dinliyordum. Sessizlik ve huzurluydu. Belkide içenlerde kafa dinlemek için içiyorlardır bilemem. Ama ben bundan sonra zaten içmem. 50₺ hep vermem ona. İsraf.
Sizinle paylaşmak istedim deneyi. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Bu arada 1 paket sigaranın ciğerlere çok etkisi var mı?
bende kendim aynı senin gibi deney yaptım hiç bağımlı olamdım hatta pişman olup sigarayı çöpçüye verdim içsin diye yani şuan sadece ark ortamında içerim onlar içiyorsa onun harici imkansızMarlboro Touch Blue kullandım. 50₺'ye aldım. Paketi çok değişikti beğendim. Neyse fazla uzatmayayım ve deneye geçelim.
Her gün akşam bir dal içtim. Bazen içemedim. Araya bir şeyler girdi. Bazı günler 5 gün falan içemedim. Neyse birinci günden başlayak. Normal bitirdim. Bir şey olmadı. 2 ile 5. gün arasında falan içerken baş dönmesi oldu. Diğer günler bir şey olmadı. 15 günde kendimi bağımlı falan hissetmedim. Canım istemiyordu. 20. günde paket bitti işte. Ben acaba bağımlı mıyım diye düşündüm. Onun için 10 gün boyunca içmedim ve canımda istemedi. Sigara içerkenki dönemde ve bıraktığım zaman stres veya sinirli değildim. Her zamanki gibiydim yani. Bana sigarayı içersen bırakamazsın diyorlardı. Ama gayette bırakılabiliyor. Neyse şuradan devam edeyim ben sigaranın sadece şu yönünü sevdim. İçerken yanımda kimse yoktu ve dışardan olduğum için kafamı dinliyordum. Sessizlik ve huzurluydu. Belkide içenlerde kafa dinlemek için içiyorlardır bilemem. Ama ben bundan sonra zaten içmem. 50₺ hep vermem ona. İsraf.
Sizinle paylaşmak istedim deneyi. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
hfdsgfhjksdghfsldfyhgsdYine iyi aga küçükken dedem tütün sarıp vermişti bana.
Aynı benim gibisiniz hocam. Arkadaş ortamında sigaranın içinden gecerim ama normal hayatında içmiyorum. Adıyaman tütünü fena kafa yapıyor alışana paket etki etmiyor.Marlboro Touch Blue kullandım. 50₺'ye aldım. Paketi çok değişikti beğendim. Neyse fazla uzatmayayım ve deneye geçelim.
AdıyamanlıyimAynı benim gibisiniz hocam. Arkadaş ortamında sigaranın içinden gecerim ama normal hayatında içmiyorum. Adıyaman tütünü fena kafa yapıyor alışana paket etki etmiyor.