Neler Yeni

Benim sorunum nedir?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
Selamlar. Benim şöyle bir sorunum var: Ben bir ürün sipariş edeceğim zaman 1 yıldız olan değerlendirmeleri filtreliyorum öncelikle, onlara falan bakıyorum ne gibi şikayetleri olduğunu okuyorum. Mesela 1 tane kötü yorum var diyelim buna karşılık 10 tane iyi varsa ben 1 tane kötü yorum olduğu için almaktan vazgeçiyorum. Ürün falan kırk gelirse ne olur satıcı değişim, iade yapar mı diye çok kafaya takıyorum. Bu durumu nasıl yenebilirim? Sizde böyle misiniz. Yada benmi çok kafaya takıyorum bu olayı?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol hepsiburada falansa iade edersin sıkıntı etme. Ürün puanı 4 ün üstündeyse inceleme sayısı da yüksekse al geç
Mesela hocam ben şunuda çok düşünüyorum. Kargoyu teslim aldım diyelim dışı falan sağlam ezik, göçük vs. yok açtıktan sonra üründe hasar ile karşılaşırsam ne yapabilirim. Bunu da çok kafaya takıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Mesela hocam ben şunuda çok düşünüyorum. Kargoyu teslim aldım diyelim dışı falan sağlam ezik, göçük vs. yok açtıktan sonra üründe hasar ile karşılaşırsam ne yapabilirim. Bunu da çok kafaya takıyorum.
Direkt iade edebilirsin. Trendyol ve hepsiburada'da iade olayında hep müşteri memnuniyeti ön planda. Senden fotoğraf isteyecekler ürünün sorununa dair, fotoğraf çeker iade edersin sıkıntı olmaz

Kara*

80+ Silver
Senin sipariş ve kargo hayatın stres olmuş az kendine gel, Trendyol gibi sitelerden kolay iade yapabilirsin bunu alıştır kendine. Özellikle Trendyol dedim böyle başlangıç ve orta seviye kıyafetler vs. baya dandik çıkıyor, önce değerlendirme sonra resimlere baktım baya sweat vs. aldım sadece 2 kere tokat yedim onlarla da uğraşmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,104
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom