Ben lgs yuzunden sinir krizleri geçiren bir insanım annemde gece krize girdim elim ayagim titremekten baska bir sekilde hareket ettiremiyordum sakinleştirmeye çalıştılar fln (krizlerin sebebi annem,ablam) acil bilmiyorum hangi hastaneye gittik iste orda beni once odaya kapattilar sakinleştirici verip sakinlestirici bir ise yaramadi neyse 30 dk sanirim ordan beni alip psikolog sanirim karsisina oturtular anlattım gayet guzel dinledi cok iyiydi sonra bende bunların annem ve ablam yuzunden oldugunu soyledim oda bu durumda birsey yapamayacağını soyledi ve bana pskiyatriste gitmemi soyledi gittik fln beni yarim dinleyip ilac yazdi 1 ayda 1 arrtirdi ve benim sinirlenmem daha cok arrti arkadaslarim bule eskiden cok sakin suan her an patalayabilecek bir bomba oldugumu soyluyorlar ve bende buna karşi concerta nin yan etkilerini doktor bir tanidigim ilaci 1 gun ara verirsen bile sende yan etki olarak sinir birakir gibi birsey soyledi bende ilac cok bulunamadagindan ara vermem gerekiyirdu hep neyse anneme acikladim gitmek istmedigini soyledim oda "doktor bilir sen konusma" dedi bende o gun bugundur sinirlerim hala artiyor bugun zar zor dayandim evde