Tn panelde hikayeli oyun mu oynanıryanlıs yerdein kardesım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu monıtörn hedefi fps oyunları degıl hıkayelı oyunlar vb. hala 60hz gamıng mı olur dıyenler var cıldırıcam
Tn panelde hikayeli oyun mu oynanıryanlıs yerdein kardesım
bu monıtörn hedefi fps oyunları degıl hıkayelı oyunlar vb. hala 60hz gamıng mı olur dıyenler var cıldırıcam
fiyat dezavantaj değil. 4k oyun oynatacak bir sistem dizmişsin, güzel bir görüntü almak istiyorsun fakat tn panel kullanımından kaynaklı renk tonlamalarından memnun kalmıyorsun. O zaman neden 4 k tn panel alayım? Sence de saçma değil mi ?Arkadaşlar "Oyunculuk" sadece sizin sandığınız gibi LoL,CSGO,Valorant falan değil, single oyunlar oynayan çok fazla insan var ve yeni çıkan oyunları çoğu bilgisayarda optimizasyon problemleri yüzünden 60 fps zor oynuyorsunuz yani "60 hz bu nasıl oyuncu monitörü yazarlar" gibi saçmalıkları kendinize saklayın
Fiyatıda çok büyük dezavantaj demi hocam
Hocam BenQ markasını biliyorum tabi. Anlatmak istediğim o değil. 4k monitör kullanacak için detaylar renkler önemlidir. Sen detayı veriyorsun bu monitörle fakat renkleri alıyorsun. Ortaya karışık bir monitör olmuş. 4k bir monitör kullanacak sistemin var ise İPS paneli olan bir 4k monitör almak bana göre yazılı olmayan bir kanun niteliğinde. Ama tercih meselesi... Her malın bir alıcısı vardır. Bence Fiyatına göre güzel ama anlamsız bir ürün olmuş.TN panel diye yakınmışsınız fakat BenQ bu sporu yapıyor arkadaşlar IPS ile yan yana koymadığınız sürece sırıtmaz.
Benim ne demeye çalıştığımı gayet güzel anladınız diye düşnüüyorum. Güzel sistem dizen adam gidip monitöre sadece 4.000 tl ayırmaz, eğer güç bela bu parayı ayırdıysa ona yeterli olur.fiyat dezavantaj değil. 4k oyun oynatacak bir sistem dizmişsin, güzel bir görüntü almak istiyorsun fakat tn panel kullanımından kaynaklı renk tonlamalarından memnun kalmıyorsun. O zaman neden 4 k tn panel alayım? Sence de saçma değil mi ?
f/p ürünü bir ürün olsaydı emin ol şu saate kadar stok biterdi diye düşünüyorum Bize denk gelmezdi yani
paranı çöp edersin ** 60hzBenQ EL2870U 28" inç 4K UHD Oyuncu Monitörü,3840x2160 4K (UHD) Yüksek Çözünürlük, 1ms, FreeSync, 2xHDMI, DP TN Eye Care https://www.amazon.com.tr/dp/B079HV1TDC
Sadece FPS oyunlari mi var. Zaten 4 k hikayeli solo oyunlara yönelikgaming yazıldığında 60 hz yerine min 120+ olmasını bekliyorum mesela
5000tlye ne bekliyorsun60hz ama
eee?paranı çöp edersin ** 60hz
knk sana moni tavsiye edeyimmi daha ucuz olabilir ama senin hedefin hikayelimi fps mi ben fps oynadığım için bana uygun deyil ama hikaye li oynuyorsan sen iyi senin için bide kalite önemliyse iyi ama benim için deymez bir moni hem daha ucuza fps için daha iyi moni bulabilirsin. kim fps oyununda 4k ya önem verir **.5000tlye ne bekliyorsun
eee?
evet ama fps için deyil knk ben onu söyledim yanlış anlamışlarSadece FPS oyunlari mi var. Zaten 4 k hikayeli solo oyunlara yönelik