Neler Yeni

🔥İndirim BenQ 1Ms 4K UHD Oyuncu Monitörü 4,844TL

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
fiyatı çok iyide kasasını begenemdim ilk defa görüyorum benq bu kasasini basit geldi biraz daha iyi olabilirmis onun dışında alınır bu fiyata 4k monitör sonuçta Hz 60 az diyenler bu monitör çıktı zaman 4k 60 FPS veren ekran kartları sayılıydı onun için çıkmış bir monitör ve benq tn paneli diğer panalleri AOC ASUS ve diğer marka monitörlerdeki tn ile aynı değil

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
hayri ceylan
TN panel olması büyük dezavantaj. 4 K monitör yapıyorsun TN panel kullanıyorsun...

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Arkadaşlar "Oyunculuk" sadece sizin sandığınız gibi LoL,CSGO,Valorant falan değil, single oyunlar oynayan çok fazla insan var ve yeni çıkan oyunları çoğu bilgisayarda optimizasyon problemleri yüzünden 60 fps zor oynuyorsunuz yani "60 hz bu nasıl oyuncu monitörü yazarlar" gibi saçmalıkları kendinize saklayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

TN panel olması büyük dezavantaj. 4 K monitör yapıyorsun TN panel kullanıyorsun...
Fiyatıda çok büyük dezavantaj demi hocam

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
BenQ EL2870U 28" inç 4K UHD Oyuncu Monitörü,3840x2160 4K (UHD) Yüksek Çözünürlük, 1ms, FreeSync, 2xHDMI, DP TN Eye Care https://www.amazon.com.tr/dp/B079HV1TDC
ben deneyimlemedim ama amcam iş yerinde kullanıyordu ve renkler olsun görüntü olsun çok şikayetçiydi en sonunda bu monitörü aldılar rahat ettim dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
4k IPS 60hz olsa ben alırdım. Çözünürlük ve IPS olması hikayeli oyunlarda ve başka şeylerde fazlasıyla yeterdi hz aramazdim. Ama tn panel zaten hzsi yüksek olması gereken panelde neden böyle saçma bir kombinasyon yapmışlar ki. Zaten renkler va yada IPS kadar iyi olmayacak. Bu panelin özelliği yüksek hz değeri olmaliyken üretim departmanı araya karışık bir şey denemiş.

r4NG3r

80+ Silver
4k IPS 60hz olsa ben alırdım. Çözünürlük ve IPS olması hikayeli oyunlarda ve başka şeylerde fazlasıyla yeterdi hz aramazdim. Ama tn panel zaten hzsi yüksek olması gereken panelde neden böyle saçma bir kombinasyon yapmışlar ki. Zaten renkler va yada IPS kadar iyi olmayacak. Bu panelin özelliği yüksek hz değeri olmaliyken üretim departmanı araya karışık bir şey denemiş.
2 günde bir bu fiyata düşüyor ama yinede kimse almıyor forumda 100 tane konusu var .d

Bu fiyata bu kadar felan yazanlarda abartıyor 500 tl fazlasına sürekli va panel m7 düşüyor gider onu alırım daha iyi,1000 1500 tl fazlasına çıkıncada ips modeller var

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
2 günde bir bu fiyata düşüyor ama yinede kimse almıyor forumda 100 tane konusu var .d

Bu fiyata bu kadar felan yazanlarda abartıyor 500 TL fazlasına sürekli va panel m7 düşüyor gider onu alırım daha iyi,1000 1500 TL fazlasına çıkıncada ips modeller var
Bu modelin üretimine onay veren ekibe ne oldu acaba?

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
gaming monitör diye sadece 1 ms var 60 hz gaming monitör mü olur
yanlıs yerdein kardesım

bu monıtörn hedefi fps oyunları degıl hıkayelı oyunlar vb. hala 60hz gamıng mı olur dıyenler var cıldırıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,587
Üyeler
166,785
Son üye
SpicyCorn
Top Bottom