Pardon birdaha olmazBüyük harflerle yazmayın, ve lütfen başlığı detaylandırın.
Ben James Donkey 27" aldım 144hz çok memnumun ve çok uyguna geldi kaçırma derim incehesap Abdullah abinin verdiği koduda kullanBenQBenQ Zowie XL2411P 24" 144Hz 1ms (DVI-DL+HDMI+Display) Full HD TN Espor Oyun Monitörü merhabalar arkadaslar warzone gibi cs go gibi oyunlar oynuyorum bu monitör nasıldır tavsiye eder misiniz?
Sağlık uygulamaları varmı flicker free blu light bunlar önemli gözüm bozuktaBen James Donkey 27" aldım 144hz çok memnumun ve çok uyguna geldi kaçırma derim incehesap Abdullah abinin verdiği koduda kullan
Black equalizer var mıBu yazdığın monitörde güzel ama başka bir alternatif dilersen önermek isterim Asus MG248QR bu ürün iyi bence
![]()
Teşhir Monitör Modelleri ve Fiyatları - n11
Teşhir Monitör ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Monitör modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Bu ürün de yok ama değişik renk senaryoları varBlack equalizer var mı
Merhaba dostum baktığın monitör baya eski bir monitör ve görüntü kalitesi çok buğlu benim sana tavsiyem Asusun VG24VQ Modeli VA panel çerçeveviz oldukça çık ve yeni sezon ürünü.https://www.hepsiburada.com/ara?q=VG24VQJames Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör Al. Bu daha iyi.