Neler Yeni

Benq Zowie 240hz 0.5ms monitör

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Burak
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
gerçek hz değerini vermiyor hocam zannımca 144hz benq kullandım ondan daha rahattım ikisini kullanınca farkı anlıyosun radi elo ve global elo da fark ediyorsun oynarken
Uzun bir süre internet kafede benq XL2540 kullandım monitör gerçekten çok fazla iyiydi. Benq kalitesi asla tartışılmaz xl2411'de kullandım aynı şekil 144hz olanını. Freesync kapalı bir şekilde kullanıyorum şuan asusu eskisi gibi fazla takmadığım için ips olması benim için daha iyi açıp film de izliyorum çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Espor kafasındaysan zaten benq'dan şaşılmaması lazım mouse olarakta ec2a kullanmıştım çok farklı gerçekten.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
dostlar bu 2 monitör arasındakı fark nedi tam olarak kontrolcu ve yandakı kapaklar mı tam anlayamadım yardım eder misiniz

Dostum birisinde Dyac+ diğerinde Dyac var. Dyac+ da ekran parlaklığı kısılmıyor ama Dyac de kısılma yapıyor. Profesyonel bir oyuncu için önemli bir ayrıntı ama arada ki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Eğer ben kısık parlaklıkta oynayamam dersen Dyac+ olanı yani 2546K'yı al için rahat olsun.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
ben de bu var zaten memnun değilim

teşekkürler hocam bazen offline turnuvalara katılıyorum ondan dolayı 360hz olsun ıstemiyorum 240 kafi benım için sizce benq monitörler arasıdna fıyatını hak edecek bir fark var mı ona göre xl2546k yı alıcam

hocam dyac teknolojisi görüntü bulanıklıgını azatlmaya yönelik bir teknoloji değil mi input lag olarak +sı var mı
neden memnun değilsiniz almayı düşünüyordum bu monitörü

neden memnun değilsin hocam bende kullanıyorum merak ettim.
deneyimleriniz nedir almayı düşünüyorum da

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
360hz denemiş biri olarak %1 lik kısımda değilsen çok önemi yok hocam. Espor kariyeri düşünüyorsanız bilemem ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
neden memnun değilsiniz almayı düşünüyordum bu monitörü
Hocam ascr, elmb, freesync özellikleri var ben hiçbirini kullanmıyorum. Freesync açınca hz düşüyor zaten valorantta falan çekilmiyor. ELMB açınca parlaklık düşüyor zaten o yüzden açmıyorum. ASCR de pek bir fark göremedim. Genel olarak memnunum diyebilirim ince çerçeve ips panel beni tatmin ediyor. Profesyonel oyuncu değilim zaten. Yanında DP kablosu gelmiyor çok büyük eski aşırı saçma zaten. Hdmi kablosu ile 240 hz kadar alabiliyorsun ben ekstradan DP kablosu sipariş verdim. Genel olarak ben memnunum ama beklentilerine bağlı olduğunu düşünüyorum.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Hocam ascr, elmb, freesync özellikleri var ben hiçbirini kullanmıyorum. Freesync açınca hz düşüyor zaten valorantta falan çekilmiyor. ELMB açınca parlaklık düşüyor zaten o yüzden açmıyorum. ASCR de pek bir fark göremedim. Genel olarak memnunum diyebilirim ince çerçeve ips panel beni tatmin ediyor. Profesyonel oyuncu değilim zaten. Yanında DP kablosu gelmiyor çok büyük eski aşırı saçma zaten. Hdmi kablosu ile 240 hz kadar alabiliyorsun ben ekstradan DP kablosu sipariş verdim. Genel olarak ben memnunum ama beklentilerine bağlı olduğunu düşünüyorum.
viewsonic xg2431 ile bunun arasında kaldım sizce hangsini almam daha mantıklı olur. fast ips, min 240 hz ve 1 ms gtg değerlerine sahip bi monitör arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren
viewsonic xg2431 ile bunun arasında kaldım sizce hangsini almam daha mantıklı olur. fast ips, min 240 hz ve 1 ms gtg değerlerine sahip bi monitör arıyorum.
O monitörü kullanmadığım için yorum yapmam pek doğru olmaz. Konu açarsan daha iyi olabilir. En azından viewsonic kullanan varsa yazar.

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Burak
yorumlarınız için teşekkürler dostlar hayırlı ramazanlar

YunusOZ

80+ Bronze
dostlar bu 2 monitör arasındakı fark nedi tam olarak kontrolcu ve yandakı kapaklar mı tam anlayamadım yardım eder misiniz

BenQ'nun 144 hz modelini kullanıyorum. Kesinlikle IPS panelden daha kaliteli. Zaten BenQ en kaliteli TN panel üreten firma. Birde color vibrance ayarı var ve renkleri arttırabilip IPS panele yakınlaştırabiliyorsun. Dyac cidden FPS oyunlarında o farkı hissettiriyor. TN panellerde ölü piksel çıkması en zor paneldir. BenQ zaten panel üretmekle ilgilenen bir firma olduğundan diğer firmalar gibi başka donanımlarda üretmeyip tek bir konu üzerinde en iyisiler. Tavsiye ederim.

Top Bottom