Berberde Çalışılırmı

emn344

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi Günler.yaşım 16 ve bu yaz işe girmek istiyorum.akrabalara sorduğumda ise elemana ihtiyaç duymadığını söylediler.bende babama söyledim ve babam bana berberci bulduğunu ve orda çalışmamı tavsiye etti fakat sizce harçlık çıkarmak için orda çalışılırmı?? amacım yeni telefon almak ve 2 ay boyunca çalışacağım.aynı zamanda farklı iş nasıl bulabilirim? yorulayım ama maaşı yüksek olsun sanayi hariç.uygulamalar oluyor onları denemek için yaş sınırı varmıdır.cevaplayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

net çalışılır kardom

hocam eminmisiniz arkadaşlarım çırak olarak başlamış anca bahşiş varsa iyi para alabiliyorsunuz onun dışında günlük çırak parası kötüymüş
Bakacaksın ne kadar para verecekler şartları nedir ona göre çalışmayı tercih edersin.

Çalışılmaz her işi sana kitlerler sürekli ayakta durursun berber çok az para verir bahşişlerde az gelirse karın tokluğuna çalışmış olursun

Garsonluk komilik bence yapılır zor para kazanırsın ama berbere ne iş yapacan ki oradan kariyer düşünmüyorsun bu yüzden çok bir iş yok gibi bu yüzden vermeyebilirler

Herkese iyi Günler.yaşım 16 ve bu yaz işe girmek istiyorum.akrabalara sorduğumda ise elemana ihtiyaç duymadığını söylediler.bende babama söyledim ve babam bana berberci bulduğunu ve orda çalışmamı tavsiye etti fakat sizce harçlık çıkarmak için orda çalışılırmı?? amacım yeni telefon almak ve 2 ay boyunca çalışacağım.aynı zamanda farklı iş nasıl bulabilirim? yorulayım ama maaşı yüksek olsun sanayi hariç.uygulamalar oluyor onları denemek için yaş sınırı varmıdır.cevaplayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Berberde yapılacak pek iş yokki, git adamın saçını sen kes demez yerleri temizle felan

hocam eminmisiniz arkadaşlarım çırak olarak başlamış anca bahşiş varsa iyi para alabiliyorsunuz onun dışında günlük çırak parası kötüymüş
kardom resmi olarak çırak girip de çalışacaksan np ama sigortasız falan bildiğin mahalle çırağı olacaksan el uzatma

Berberde yapılacak pek iş yokki, git adamın saçını sen kes demez yerleri temizle felan
Aynen öyle o yüzden mesleği öğrenemez. Çıraklar bakıyor sadece izliyor. Baka baka öğrenilse kediler kasap olurdu. Bence bu yazıcı bakım tamir yerleri var ya da güvenlik sistemi kamera kuran elektronikçiler var onlarda çalışmak bin kat daha iyidir. Ya da marangozda vesaire.

çocuk yaşta bünye ve piskolojik kaldırıyorsan çalılş
sana tavsiyem parası iyi bir işte çalışıp usta ol az para bile alsan o işin ustası ol şu an ben bir meslek öğreniyorum ne yalan söyleyeyim çocukken o mesleği kavramıyordum şu an 20 yaşımda o mesleği şimdi iyi kavrıyorum

Aynen öyle o yüzden mesleği öğrenemez. Çıraklar bakıyor sadece izliyor. Baka baka öğrenilse kediler kasap olurdu. Bence bu yazıcı bakım tamir yerleri var ya da güvenlik sistemi kamera kuran elektronikçiler var onlarda çalışmak bin kat daha iyidir. Ya da marangozda vesaire.
bende öyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,793
Son üye
rebelleous
Geri