Berber saçımı keserken benim anlamsızca aklıma çok komik şeyler geliyor patlicak gibi oluyorumBerberdeyken özellikle adam saçımı keserken içime güzel bir his geliyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama hoşumada gidiyor ve bu bazı durumlarda olabiliyor mesela her hangi biri saçlarımla oynadığı anda olur veya kendi psikolojim hakkında biri yorum yaptığında (ailemden olmaması gerekiyor ailemde olunca bu hissiyat gelmiyor) yani genel olarak adını bulamadım bulursam araştırmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzelde bir his bu arada nasıl yapacağımı bilsem sürekli yapmak isterim o derece
1 örnekten teşhis mi koydun gerçekten, Üstelik arkadaşın eşcinsel olsa bile bunun berberde olurken iyi hissetmesiyle ne ilgisi var, berber mevzusunun sebebi belli zaten makinenin titreşimi.bir doktora görün. muhtemelen eşcinselsin. bir arkadaşım da böyle anlatıyordu. yıllar sonra öğrendik ki eşcinsel imiş. sıkıntılı iş anlayacağın.
nE XDbir doktora görün. muhtemelen eşcinselsin. bir arkadaşım da böyle anlatıyordu. yıllar sonra öğrendik ki eşcinsel imiş. sıkıntılı iş anlayacağın.
sırf bunun için daha sık berbere gidiyom awBerberdeyken özellikle adam saçımı keserken içime güzel bir his geliyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama hoşumada gidiyor ve bu bazı durumlarda olabiliyor mesela her hangi biri saçlarımla oynadığı anda olur veya kendi psikolojim hakkında biri yorum yaptığında (ailemden olmaması gerekiyor ailemde olunca bu hissiyat gelmiyor) yani genel olarak adını bulamadım bulursam araştırmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
Güzelde bir his bu arada nasıl yapacağımı bilsem sürekli yapmak isterim o derece
Dünyanın en iyi 30 dakikalarından biri. Mükemmel bir şey yaBerberdeyken özellikle adam saçımı keserken içime güzel bir his geliyor yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama hoşumada gidiyor ve bu bazı durumlarda olabiliyor mesela her hangi biri saçlarımla oynadığı anda olur veya kendi psikolojim hakkında biri yorum yaptığında (ailemden olmaması gerekiyor ailemde olunca bu hissiyat gelmiyor) yani genel olarak adını bulamadım bulursam araştırmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
Eşcinsel değilim ilgide duymuyorum saçımla bir kadın oynasa yine hoşuma giderbir doktora görün. muhtemelen eşcinselsin. bir arkadaşım da böyle anlatıyordu. yıllar sonra öğrendik ki eşcinsel imiş. sıkıntılı iş anlayacağın.
Adı ne şununsırf bunun için daha sık berbere gidiyom aw