BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE (0 - 0)

fanboyluğa hiç gerek yok fenerbahçe en az 3 tane atacak en az oda bak 3 ile kurtulursanız yine iyi fener psikoloji olarak çok iyi durumda kadrosu tam sizde çok eksik var ve sizde ersin var bunuda unutma
onun ki fanboyluk da seninki ne sizin kadro çok iyi de konya sizi yendi

2-2 içime çok doğdu

onun ki fanboyluk da seninki ne sizin kadro çok iyi de konya sizi yendi
aradan 5-6 hafta geçmiş maç ile karşılaştırmak baya iyiymiş ben diyorum ki sana psikoloji olarak fener önce sen gidip ligin 2. maçında 1-0 yenildiği maçı atıyorsun pazar akşamı gel buraya geri en az 3 yemiş olarak

3-0 Beşiktaş alır. 🤞

aradan 5-6 hafta geçmiş maç ile karşılaştırmak baya iyiymiş ben diyorum ki sana psikoloji olarak fener önce sen gidip ligin 2. maçında 1-0 yenildiği maçı atıyorsun pazar akşamı gel buraya geri en az 3 yemiş olarak
sen fanboyluğa devam et beşiktaşlı değilim gsliyim hala maçın derbi olduğunun son 5 derbi maçında beşiktaşın yenilmediği ve son 5 senede beşiktaş sadece 1 kere şampiyon oldu yani 4 sene formda değildi ama kime anlatıyoruz ki

Eski seyir zevki olmadığı için kim alırsa umrumda olmaz

sen fanboyluğa devam et beşiktaşlı değilim gsliyim hala maçın derbi olduğunun son 5 derbi maçında beşiktaşın yenilmediği ve son 5 senede beşiktaş sadece 1 kere şampiyon oldu yani 4 sene formda değildi ama kime anlatıyoruz ki
galatasaraya atacağız 3 tane çokta sıkmana gerek yok yani alış yavaştan

bol gol olmaz diye düşünüyorum 2-0 ya da 2- 1 fener alır maks 2 hafta önce rüyamda 2-0 fener alıyodu

2-1 fener

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,497
Üyeler
183,438
Son üye
zfrbbcn
Geri