Neler Yeni

Beşiktaşlı Futbolcuya Saldıran 'Taraftar' Serbest Bırakılmış...

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ömer Faruk MUTLU
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
Sahada cevabımızı veririz holiganlığa gerek yok hocam
mac boyu küfürlü tezahurat yapıp kulübedeki oyuncu kıskırttı biz ondan küfür ettik diyorlar da dk 1 den beri küfür ediyorlar oguzhan 79 da taraftara sus yapmıs sahaya sise falan atmalar dolmabahceden 12 farkla cıkacaklar

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
Sokakta bir anda biri sana uçan tekme atsa ne hissedersin?
O futbolcunun işi futbol oynamak ve belki de adamın tekmesi yüzünden Salih yada Cenk'in kariyeri bitseydi?
O kişi futbolcu diye adalet şartları değişmeyecek. uzatmaya gerek yok.

muratktş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
murat aktaş
atıyorum sen banka görevlisisin isini yapıyorsun biri sana birden ucan tekme atıyor sende sokakta da oluyor salsınlar dermisin bu onun gibi bisey?
Ben kimseyi salsınlar demedim konuyu farklı yere çekme. Yapılan saldırının sokakta birine durduk yere saldırmaktan farkı yok diyorum sadece. sadece futbolcu olduğu ve maçta olduğu için farklı ceza vermezler diyorum.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Championship'te Birmingham ile Aston Villa arasında oynanan derbi maçın 10. dakikasında sahaya girerek Aston Villa kaptanı Jack Grealish'e yumruk atan Birmingham taraftarı Paul Mitchell, hapis cezasına çarptırıldı.

27 yaşındaki saldırganın davası bugün Birmingham'da görüldü. BBC'nin haberine göre Paul Mitchell 3.5 ay hapis ve ayrıca 10 yıl boyunca ülkedeki tüm futbol müsabakalarına giriş yasağı cezasına çarptırıldı. Mitchell'a ayrıca 350 pound'luk da para cezası verildi.

Benzer Olayın İngiltere Versiyonu...

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
trdeki futbol kitlesi mide bulandırıcı derecede 5 iq ve toxic hareketlere sahip bir topluluk şaşırtmıyor artık absurt sozlu ve fiziksel şiddetler vb. insta biosuna takimini etiketleyen birini gördüğümde hic geri donup bakmadan kaçmayı yeğliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
Josef cezayı kesti yeterli bence. Normalde de bir şey yapılmıyor para cezası üstüne stadyum yasağı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,082
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom