beta bios asla önermem hocam adı üstünde beta sürüm kararsız bir sürüm olacağı için sisteminiz açılmayabilir performans kaybı veya başka bir sorun olabilir beta olmayan son sürüm yeterli olacaktıryeni işlemci takacağım bios'un en son sürümünü indirip öyle takayım dedim yüklememe gerek var mı?
Anakart: Gigabyte G31M-S2C
gerek yok.çok teşekkürler hocam 1 saattir mesaj bekliyordum.
İşlemci değişikliği yapacaksan destek listesindeki takacağın işlemci F6e BIOS'unu isteyebilir. Onun dışında yapmana gerek yok.yeni işlemci takacağım bios'un en son sürümünü indirip öyle takayım dedim yüklememe gerek var mı?
Anakart: Gigabyte G31M-S2C
O fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim. Verilere göre konuşacak olursak şuan sendeki BIOS daha güncel oluyor ve gene BETA BIOS olarak kurulu. İlginç olan sitesinde böyle bir BIOS yok.bende F7d FD biosu varmış hocam cpu-z de öyle gözüküyor.
Hocam ben bilgisayarın içini açtım baktım s2c modeli değilmiş es2c modeli imiş ona göre en son bios'u kurdum şu anda iyiO fotoğrafa hiç dikkat etmemiştim. Verilere göre konuşacak olursak şuan sendeki BIOS daha güncel oluyor ve gene BETA BIOS olarak kurulu. İlginç olan sitesinde böyle bir BIOS yok.