Breaking badden önce izlenmemeli bence önce breaking bad olayları öğrenmek lazımbetter caul soul breaking bad öncesi izlenmesi gereken bir filmmiş ama...
izlemek istiyorum ama breaking bad gibi yavaş başlıyorsa çok izlemek istemiyorum sizce izlemeli miyim?
yavaş akıyor ama sonlara doğru breaking bad tarzı olaylar hızlanıyor kesinlikle izlemelisin (breaking bad geçmişini avukat üzerinden anlatıyor ve breaking bad'de gördüğün bazı karakterler de gözüküyor geçmiş olduğu için ve breaking bad evreni ile tam olarak bağlantı kuruyosun) ama izleme sıralaman breaking bad sonra el camino filmi (breaking bad'in son bölümünün bittiği yerden başlatarak dizi filmle sonlanıyor ve düşün el camino filmi ise breaking bad dizisi çekildikten tam 11 sene sonra toplanıp çekiliyor ve breaking bad hayranları için çok güzel bir sürpriz oluyor ) ondan sonra da better call saul olmalı. Onun haricinde diziyi izlerken kesinlikle twitter vs. sosyal medyaya dikkat et spoiler yersen zevki kalmaz. Breaking Bad'i en az 3 kere bitirdim bu arada belli aralıklarla İzleyeceksen şimdiden iyi seyirler.dizi yavaş mı akıyor
Bir kısmıdizi yavaş mı akıyor
Call saul izleyecek sen ağır dizi fazla aksiyon bekleme. Yavaş yavaş açılıyor.izledim breaking bad
Ne demek izlemek istemiyorum?better caul soul breaking bad öncesi izlenmesi gereken bir filmmiş ama...
izlemek istiyorum ama breaking bad gibi yavaş başlıyorsa çok izlemek istemiyorum sizce izlemeli miyim?