Beyaz eşya marka model tavsiyesi?

Reaksiyon skoru
4,603
Merhaba arkadaşlar düğün hazırlığı için beyaz eşya bakmaya başladık ve tam olarak hangi ürün net alınabilir hangi ürün tercih edilmemeli tam bir bilgi sahibi değilim eğer varsa önerdiğiniz sevdiğiniz bildiğiniz veya önermediğiniz modeller nelerdir?

beyaz eşya vestel hiç sıkıntı çekmedim

Genelde Bosch ve Arçelik tercih ediliyor. Ben ve yakınlarım öyle tercih ettik.

beyaz eşya vestel hiç sıkıntı çekmedim
Ailemde genelde hep vestel tercih etti fiyat açıaından uygun oluyor diye ama biz de hep vestel ürünlerimizde sorun yaşadık çamaşır makinesi buzdolabı vs.
Bosh, profilo, simens, samsung markaları var şuanlık aklımda ama hangi modelleri almalıyım bilemedim

profilo ve bosh tercih ediliyor

Ailemde genelde hep vestel tercih etti fiyat açıaından uygun oluyor diye ama biz de hep vestel ürünlerimizde sorun yaşadık çamaşır makinesi buzdolabı vs.
Bosh, profilo, simens, samsung markaları var şuanlık aklımda ama hangi modelleri almalıyım bilemedim
sorun yaşamızın sebebi akım olabilir mi ? akım koruma ile hiçbir vestel ürününün ben imalat hatası hariç tabi hiçbir sorun yaşadğını görmedim en kıralını al akım yüksek voltajda güm gider.

sorun yaşamızın sebebi akım olabilir mi ? akım koruma ile hiçbir vestel ürününün ben imalat hatası hariç tabi hiçbir sorun yaşadğını görmedim en kıralını al akım yüksek voltajda güm gider.
Bilgim yok o konuda akımdan mı ama yaşadığımız soeunların ardı arkası bitimiyordu dediğiniz gibi akım koruma bütün elektronik eşya kullanılan prizlere şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben serie4 kullanıyorum. Çamaşır Makinesi.
Herhangi bir sorun yaşadınız mı peki çalışmada, ne kadar süredir kullanmaktasınız

Merhaba arkadaşlar düğün hazırlığı için beyaz eşya bakmaya başladık ve tam olarak hangi ürün net alınabilir hangi ürün tercih edilmemeli tam bir bilgi sahibi değilim eğer varsa önerdiğiniz sevdiğiniz bildiğiniz veya önermediğiniz modeller nelerdir?
kanka valla bende evlilik alışverişi aşamasındayım daha buzdolabı alalı 10 gun olmadı arçelik aldım 19k ya.
toshiba 139 /55 tv aldım 8 k ya 1 ay önce
tv 13k oldu
buzdolabı 22 k

Bilgim yok o konuda akımdan mı ama yaşadığımız soeunların ardı arkası bitimiyordu dediğiniz gibi akım koruma bütün elektronik eşya kullanılan prizlere şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir sorun yaşadınız mı peki çalışmada, ne kadar süredir kullanmaktasınız
2017 den beri tüm beyaz eşyam vestel klimasına kadar şuana kadar sıkıntı olmadı akım koruma çok önemli yüksek akımlarda her cihaz zarar görür ve zamanla bozulmaya doğru gider bu bir gerçek

Bende beyaz eşyalarımı yeni aldığım için kendi aldığım ürünleri seninle paylaşmak isterim fikir edinirsin.

genel olarak profilo bosch siemens tercihimiz oldu, açıkçası üzeceğini düşünmüyorum, profilo ile bosch arasında biraz fiyat farkı olduğu için ben profilo tercih ettim ama sonuçta aynı banttan çıkan ürünler(satıcının beyanı) aralarında çok fazla kalite farkı olacağını sanmıyorum.

Bosch Profilo Siemens

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri