Neler Yeni

Beyaz eşya marka model tavsiyesi?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Vestel alma da ne alırsan al. Bu arada seni alan yaşadı.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
Bilgim yok o konuda akımdan mı ama yaşadığımız soeunların ardı arkası bitimiyordu dediğiniz gibi akım koruma bütün elektronik eşya kullanılan prizlere şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi bir sorun yaşadınız mı peki çalışmada, ne kadar süredir kullanmaktasınız
2.5 ay bı sıkıntı çıkmadı.

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
kanka valla bende evlilik alışverişi aşamasındayım daha buzdolabı alalı 10 gun olmadı arçelik aldım 19k ya.
toshiba 139 /55 tv aldım 8 k ya 1 ay önce
tv 13k oldu
buzdolabı 22 k
Hayırlı olsun inşallah güzel gelişir süreciniz aslında 2023 girmeden önce alınsaydı böyle şeyler iyiydi ama biraz geç kaldık ben yani

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Hayırlı olsun inşallah güzel gelişir süreciniz aslında 2023 girmeden önce alınsaydı böyle şeyler iyiydi ama biraz geç kaldık ben yani
kanka bende cok geç kaldım sağda solda para yiyeceğimize alsaydık sımdı buzdolabını belkide geçen sene 10kya alırdık belki de daha ucuza. hata bizde ne yazık ki

Bende beyaz eşyalarımı yeni aldığım için kendi aldığım ürünleri seninle paylaşmak isterim fikir edinirsin.

genel olarak profilo bosch siemens tercihimiz oldu, açıkçası üzeceğini düşünmüyorum, profilo ile bosch arasında biraz fiyat farkı olduğu için ben profilo tercih ettim ama sonuçta aynı banttan çıkan ürünler(satıcının beyanı) aralarında çok fazla kalite farkı olacağını sanmıyorum.
Ürünlerinizin fiyat sekment olarak bana hitap ediyor evet ürünlerin aynı battan çıktıkları doğrudur onu bende duymuştum bende samsung da bazı moddellerde karar kıldım ama nasıldır güzel midir kronik sorunlu mudur bilemem bende şöyle paykaşayım bir bakın isterseniz bu ürünlerde herhangi bir sorun kusur var mıdır

Vestel alma da ne alırsan al. Bu arada seni alan yaşadı.
👍
Neden öyle dediniz ki beni alan neden yaşadı 😅

2.5 ay bı sıkıntı çıkmadı.
İnşallah da sıkıntısız kullanırsınız uzun yıllar şikayet varda araştırdığımda bosh çamaşır makinelerinde en çok şikayeti series 4 de gördümde o yüzden dedim birde bir akrabamız bosh kurutma makinesi alırken series 4 alma demişti o da aklımda kaldı benim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
Ürünlerinizin fiyat sekment olarak bana hitap ediyor evet ürünlerin aynı battan çıktıkları doğrudur onu bende duymuştum bende samsung da bazı moddellerde karar kıldım ama nasıldır güzel midir kronik sorunlu mudur bilemem bende şöyle paykaşayım bir bakın isterseniz bu ürünlerde herhangi bir sorun kusur var mıdır

👍
Neden öyle dediniz ki beni alan neden yaşadı 😅

İnşallah da sıkıntısız kullanırsınız uzun yıllar şikayet varda araştırdığımda bosh çamaşır makinelerinde en çok şikayeti series 4 de gördümde o yüzden dedim birde bir akrabamız bosh kurutma makinesi alırken series 4 alma demişti o da aklımda kaldı benim
Detaylı bilmiyorum.

https://www.hepsiburada.com/samsung...Jmf1FiSmHT3Y2IVovEBoC7jUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Tv olarakta bunu aldım Üst segmentin başlangıç seviyesi olarak geçiyor 120 hz görüntü tazeleme oranı gibi özellikleri var.
Gayet güzel model hem QLED hemde 120hz gerçek tazeleme oranıyla hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
Tv miz bulunmakta daha çok mutfak eşyası beyaz eşya arayışındayız

kanka bende cok geç kaldım sağda solda para yiyeceğimize alsaydık sımdı buzdolabını belkide geçen sene 10kya alırdık belki de daha ucuza. hata bizde ne yazık ki
Aynen öyle maalesef katılıyorum size
+1

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Gayet güzel model hem QLED hemde 120hz gerçek tazeleme oranıyla hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
Tv miz bulunmakta daha çok mutfak eşyası beyaz eşya arayışındayız

Aynen öyle maalesef katılıyorum size
+1
kankam tvyi çok abartmışsın ya :D oturupta çok tv izleyeceğinizi düşünmüyorum :D uzaya mı bağlanacaksın o tv ile :D
ayrıca buzdolabının iç hacmi bana küçük geldi ben benım aldıgım modeli bulup atayım

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
kankam tvyi çok abartmışsın ya :D oturupta çok tv izleyeceğinizi düşünmüyorum :D uzaya mı bağlanacaksın o tv ile :D
ayrıca buzdolabının iç hacmi bana küçük geldi ben benım aldıgım modeli bulup atayım
Dizi film izlerlerler ps5 falan bağlarlar başkan öyle düşünme. Onun keyfi de başkadır hiç tatmadık ama öyle düşünüyorum.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Eski arçelik çalışanı olarak bosch tavsiye ederim

Benim değil hocam bir başkasının aldığı tv o 😁
350L yetmez mi buzdolabı için

Simsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Rahman AKTAŞ
evet ben kasım indirimlerinde almıştım, şu anda almaya kalksam bi 15 bin oynuyor. dolarda o kadar artmadı ama ciddi bir zam yaptılar.

ileride konsol alırım belki onu bağlarım 120hz tazeleme oranı iyi olur diye düşündüm. ileride değiştirmektense şimdiden yeni teknoloji almak daha mantıklı geldi.:)

Top Bottom