Neler Yeni

Yardım Beyaz kasa dizmek mantıklı mı ?

Beyler ekipmanlar beyaz olunca acaba pc kasasını da bembeyaz şekilde kursam diyorum. Ekran kartı , sıvı soğutucu , ram'ler , dış kasa falan komple beyaz alsam aslında iyi durur gibi fakat ileride parça yükseltmek istersem ve yükselteceğim parçanın beyazını bulamasam bu sefer siyah almak durumunda kalacam ve kasanın içinde çirkin görünecek o parça. O yüzden fazla yanaşasım gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?

tayyip28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tayyip guctas
Beyler ekipmanlar beyaz olunca acaba pc kasasını da bembeyaz şekilde kursam diyorum. Ekran kartı , sıvı soğutucu , ram'ler , dış kasa falan komple beyaz alsam aslında iyi durur gibi fakat ileride parça yükseltmek istersem ve yükselteceğim parçanın beyazını bulamasam bu sefer siyah almak durumunda kalacam ve kasanın içinde çirkin görünecek o parça. O yüzden fazla yanaşasım gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bence paran varsa beyaz evet güzel durur isteğe bağlı keyfine zevkine bağlı ben olsam o parçayı bulamazsan bı üst segmete bakardım beyaz varmı diye

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk Beyaz Kasa Dizmek Biraz Maddi duruma Bağlı Çünkü bı ürüne bakıyon mesela 4K ama Beyazı sadece Beyaz Oldugu için 6-7K yani paran varsa illa beyaz ürün bulursun merak etme çünkü heryerde Ekonomi TR gibi olmadığı için beyaz kasa vs. Dizenlerde çok bu yüzden Zaten siyah kadar olmasa da Beyaz ürünlerde fazla üretiliyor yani bütçen varsa beyaz oarça bulamamak için endişelenmene gerek yok.

-🤣🤣🤣 her seferinde şu konu sahibine bakmadan cevaplıyorum sonra bı bakıyorum yine sen sormuşsun bu 3 oldu.

-Sen Gömü buldun para sıkıntın yok zaten Sen diz beyaz kasa sana serbest😁

Aykut D.

80+ Gold
Beyaz sistem ilk dizildiğinde güzel kullandıkça göze batıyor . Tozlanıyor direkt belli oluyor yada zamanla bazı ufak plastik parçalar sigara yada güneşten sararabiliyor .

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz sistem ilk dizildiğinde güzel kullandıkça göze batıyor . Tozlanıyor direkt belli oluyor yada zamanla bazı ufak plastik parçalar sigara yada güneşten sararabiliyor .
O sararma konusu benim de kafamı kurcalıyor aslında. + bunun üstüne beyaz parçaların maliyeti de çok oluyor. Sanırım bu topa girmemek mantıklı gibi. Kasayı masanın üstüne koyacaktım beyaz dizip , neyse ozaman masanın altında bir köşede takılsın kendi kendine.

Aykut D.

80+ Gold
O sararma konusu benim de kafamı kurcalıyor aslında. + bunun üstüne beyaz parçaların maliyeti de çok oluyor. Sanırım bu topa girmemek mantıklı gibi. Kasayı masanın üstüne koyacaktım beyaz dizip , neyse ozaman masanın altında bir köşede takılsın kendi kendine.
Siyah ve beyaz temalı toplayabilirsin .

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Melih Baygör
siyah daha çok toz gösteriyor arkadaşlar, sararma problemi varmış ancak ben yaşamadım. beyaz renk ekipmanlar biraz daha pahalı ve az orası doğru.

Aykut D.

80+ Gold
Kastettiğim buydu bi bölüm siyah bi bölüm beyaz .
1727098606671.png
1727098619664.png
1727098630488.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

siyah daha çok toz gösteriyor arkadaşlar, sararma problemi varmış ancak ben yaşamadım. beyaz renk ekipmanlar biraz daha pahalı ve az orası doğru.

Serkan Alpay

80+ Bronze

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kasa zoko amiral beyaz
Camdan dolayı yansıma yapmış olabilir suanki hali bu içindeki parçalar siyah gördüğün gibi
1000005054.jpg
1000005052.jpg

Top Bottom