Neler Yeni

Beyaz klavye sararır mı/kir tutar mı ve Red vs Brown Switch hangisi daha iyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ata Gültekin

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Başlıkta da yazdığım gibi beyaz klavyeler sararır mı ve kir gösterir mi ??? ve Brown switch mi yoksa red switch mi
Bu soruları sormamın nedeni %60 klavye alacak olmam 2 tane klavye arasında kaldım linklerini atacağım hangisini almamı önerirsiniz
KLAVYE - RENK - SWİTCH olarak

https://www.banggood.com/tr/Gamakay...ehouse=CN&act_poa=POA8044434&ID=6287845515630

https://tr.banggood.com/BlitzWolf-B...N&ID=6287830515632&trace_id=61641645300723570
Bence sararma vs modele göre değişir eğer tuş seslerinin fazla olmasını istemiyorsanız brown switch alın ben olsam red switch alırdım tuş seslerinin fazla olmasını isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ata Gültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sararma vs modele göre değişir eğer tuş seslerinin fazla olmasını istemiyorsanız brown switch alın ben olsam red switch alırdım tuş seslerinin fazla olmasını isterim
Öncelikle çok sağol. Sesi fazla sevmiyorum o yüzden kahverengi alacağım. Peki bu klavyeler sararma fln yaparlar mı

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Öncelikle çok sağol. Sesi fazla sevmiyorum o yüzden kahverengi alacağım. Peki bu klavyeler sararma fln yaparlar mı
Ya dedigim gibi bu üründen ürüne değişir uzun kullanım sonuçlarına fln bakın incelemelere fln ona göre emin olun ama benim bildigim yok yani

AydNn

80+ Bronze
Red de o mekanik hissiyatı yok ancak brownda blue gibi o tactile hissi var hemde sessiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Red de o mekanik hissiyatı yok ancak brownda blue gibi o tactile hissi var hemde sessiz
Benim klavyemde beyaz sararma olmadı ayrıca

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ata Gültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim klavyemde beyaz sararma olmadı ayrıca
çok sağol aga red switch sessiz mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,147
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28