Beyaz kulaklık önerisi?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Bütçe 1k kablolu güzel beyaz bir kulaklık önerin. malzeme kalitesi fena olmasın bide diğer özellliklerde vasatın üstü olsun.

reis millet 1k ya renk ve malzeme kalitesi pek bakmadan alıyo diye düşünüyorum bi de beyaz yani 1 e insanlar daha çok mikrofonu patlamayan seside iyi ileten bişiler arıyo çıkmaz öyle bişi 1k ya

reis millet 1k ya renk ve malzeme kalitesi pek bakmadan alıyo diye düşünüyorum bi de beyaz yani 1 e insanlar daha çok mikrofonu patlamayan seside iyi ileten bişiler arıyo çıkmaz öyle bişi 1k ya
zaten fena olmasın dedim üst düzey bişey aradğım yok tabii ki özellikler vasat olucak siz sadece alabileceğim en fpyi önerin yeterli

Zamanında gaming gecesi fln ile 1e almıştım mesela çokta güzel ses kalitesi mikrofonu sende böyle bişey bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten fena olmasın dedim üst düzey bişey aradğım yok tabii ki özellikler vasat olucak siz sadece alabileceğim en fpyi önerin yeterli
Bakıyım

Arkadaş kullanmıştı baya memnun kaldı ve hala kullanıyor

Zamanında gaming gecesi fln ile 1e almıştım mesela çokta güzel ses kalitesi mikrofonu sende böyle bişey bak

Bakıyım

Arkadaş kullanmıştı baya memnun kaldı ve hala kullanıyor
tammadır saolasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,750