zaten fena olmasın dedim üst düzey bişey aradğım yok tabii ki özellikler vasat olucak siz sadece alabileceğim en fpyi önerin yeterlireis millet 1k ya renk ve malzeme kalitesi pek bakmadan alıyo diye düşünüyorum bi de beyaz yani 1 e insanlar daha çok mikrofonu patlamayan seside iyi ileten bişiler arıyo çıkmaz öyle bişi 1k ya
reis millet 1k ya renk ve malzeme kalitesi pek bakmadan alıyo diye düşünüyorum bi de beyaz yani 1 e insanlar daha çok mikrofonu patlamayan seside iyi ileten bişiler arıyo çıkmaz öyle bişi 1k ya
Bakıyımzaten fena olmasın dedim üst düzey bişey aradğım yok tabii ki özellikler vasat olucak siz sadece alabileceğim en fpyi önerin yeterli
Arkadaş kullanmıştı baya memnun kaldı ve hala kullanıyorzaten fena olmasın dedim üst düzey bişey aradğım yok tabii ki özellikler vasat olucak siz sadece alabileceğim en fpyi önerin yeterli
tammadır saolasınZamanında gaming gecesi fln ile 1e almıştım mesela çokta güzel ses kalitesi mikrofonu sende böyle bişey bak![]()
Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kai Titanium 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.033,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaş kullanmıştı baya memnun kaldı ve hala kullanıyor