altı siyah hocam garip durur diye düşündüm o yüzden bunu satıp komple beyaz almak daha iyi durur gibi820pro var zaten. beyaz pudding keycaps al. kullan daha iyi değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütün isteklerini 820 karşılıyorda
Boya beyaza kasası çıkar onun boşuna masraf yapma kaliteli bir sprey boya alaltı siyah hocam garip durur diye düşündüm o yüzden bunu satıp komple beyaz almak daha iyi durur gibi
Yok hocam ne garip durması. Sıkıntı olmaz bencealtı siyah hocam garip durur diye düşündüm o yüzden bunu satıp komple beyaz almak daha iyi durur gibi
akko 5098b santorini
Hocam keycapsler ortalama 1k biraz daha verir beyaz komple almak daha mantıklı geldi birde keycaps ler seside değiştiriyormuşYok hocam ne garip durması. Sıkıntı olmaz bence
ne 1k sı hocam . 300 tl felan
bunu gördümde iyi midir?. Türkçe incelemesinide göremedim Firmanınkini dışında
Hocam keycapsler ortalama 1k biraz daha verir beyaz komple almak daha mantıklı geldi birde keycaps ler seside değiştiriyormuş
Hocam ilandaki fiyata gelse keşke gümrük ve sepet limitinden dolayı yine 1k yaklaşık oluyor.ne 1k sı hocam . 300 tl felan
hocam temunun mobil uygulamasında bug var. sepet limiti olmadan alışveriş yapabiliyorsnHocam ilandaki fiyata gelse keşke gümrük ve sepet limitinden dolayı yine 1k yaklaşık oluyor.
Bende uygulamada sepet tutarını doldur diyor hocam alamadım öyle İOS dahocam temunun mobil uygulamasında bug var. sepet limiti olmadan alışveriş yapabiliyorsn
Nası yapacağız buguBende uygulamada sepet tutarını doldur diyor hocam alamadım öyle İOS da
internete temu led yazıp . alışveriş kısmından rastgele bir temu yazan ürüne tıklıyorsun. seni mobil uygulamaya atıyor . mobil uygulamaya girince sepete eklediğin ürünleri sınır olmadan alabiliyorsun. bunu yapmadan önce keycaps'i sepete ekleBende uygulamada sepet tutarını doldur diyor hocam alamadım öyle İOS da
Nası yapacağız bugu
Yok hocam olmadı yapamadım yine min sepet tutarı çıkıyor.internete temu led yazıp . alışveriş kısmından rastgele bir temu yazan ürüne tıklıyorsun. seni mobil uygulamaya atıyor . mobil uygulamaya girince sepete eklediğin ürünleri sınır olmadan alabiliyorsun. bunu yapmadan önce keycaps'i sepete ekle