samaras00
80+ Silver
Dahası
Android yokmu ? ios da oluyormu bilmiyorum da .Yok hocam olmadı yapamadım yine min sepet tutarı çıkıyor.
Android yokmu ? ios da oluyormu bilmiyorum da .Yok hocam olmadı yapamadım yine min sepet tutarı çıkıyor.
Güzel klavyedir hocam bende aynısı var keycapslerini değiştirdim kullanıyorum şuan
bunu gördümde iyi midir?. Türkçe incelemesinide göremedim Firmanınkini dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam keycapsler ortalama 1k biraz daha verir beyaz komple almak daha mantıklı geldi birde keycaps ler seside değiştiriyormuş
Android yokmu ? ios da oluyormu bilmiyorum da .
keykapsleri neden değiştrdiniz hocamGüzel klavyedir hocam bende aynısı var keycapslerini değiştirdim kullanıyorum şuan
Hesaptan çıkınca oluyor sanırım biraz bakayımda olmassa tuş takımı alırım artık klavyenin kasa siyah olmasa çok iyi olucaktıda.Android yokmu ? ios da oluyormu bilmiyorum da .
başka bir forumda kullanıcılar var yeşil logolu olan teknoloji forumunda memnunlar
bunu gördümde iyi midir?. Türkçe incelemesinide göremedim Firmanınkini dışında
Hocam keycapsler ortalama 1k biraz daha verir beyaz komple almak daha mantıklı geldi birde keycaps ler seside değiştiriyormuş
Çokta ışık gecirmiyor gibime geliyordu o yüzden baktım hazırda keycaps var değiştirdimkeykapsleri neden değiştrdiniz hocam
Hesaptan çıkınca oluyor sanırım biraz bakayımda olmassa tuş takımı alırım artık klavyenin kasa siyah olmasa çok iyi olucaktıda.