Neler Yeni

Beyaz mouse olarak ne almalıyım?

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Furkan Kılıç
Anladım. Palm tuttuğum için ergonomik mouse alsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Şuan süperlight kullanıyorum ama ergonomik alsam daha rahat edermiyim diye düşünüyorum
palm tutuyorsan razer dav3 pro önerebilirim ya da superlight2 dex bakabilirsin
pulsarın ergo mouselarıda var wraithten bak istersen

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
palm tutuyorsan razer dav3 pro önerebilirim ya da superlight2 dex bakabilirsin
pulsarın ergo mouselarıda var wraithten bak istersen
Razer dongl yok diyolar trde o yüzden 1000 hz üstü kullanılmıyormuş doğruysa onu eledim direk. Dex olabilir. Palm tutuyorum o yüzden ergo deneyesim var daha iyi olacağını düşünüyorm sanki

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Furkan Kılıç
Razer dongl yok diyolar trde o yüzden 1000 hz üstü kullanılmıyormuş doğruysa onu eledim direk. Dex olabilir. Palm tutuyorum o yüzden ergo deneyesim var daha iyi olacağını düşünüyorm sanki
evet yurtdışından getirtiyorsun dongle ı razer için, dex mantıklı bir seçim olabilir senin için ama diğer ergo mouselara bakmanıda tavsiye ederim

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
evet yurtdışından getirtiyorsun dongle ı razer için, dex mantıklı bir seçim olabilir senin için ama diğer ergo mouselara bakmanıda tavsiye ederim
Bakıyımda hangisi iyi bilmiyom tama. Hepsinde aynı sensör filan var da aynı sensör olan 3 binede var 6 binede var 8 binede var 😂

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
çoğu e sporcu 1000hz 2000hz kullanırken 8khz sizin neyinize yarar dostlar :monkahmm:
Mesaj otomatik birleştirildi:

scyrox alma bu arada kaplaması leş vicik vicik ter oluyor eline yapışıyor felan uzak dur lamzu felan al sıfır veya ikinci el

lamzu maya x al geç bütçe varsa

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
çoğu e sporcu 1000hz 2000hz kullanırken 8khz sizin neyinize yarar dostlar :monkahmm:

scyrox alma bu arada kaplaması leş vicik vicik ter oluyor eline yapışıyor felan uzak dur lamzu felan al sıfır veya ikinci el

lamzu maya x al geç bütçe varsa
Bütçe var ona bakmadım şuan süperlight 2 dexe yakınım içim rahat edecek bir şey bulamazsam alacam gibi bakalım 😂😂

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
Bütçe var ona bakmadım şuan süperlight 2 dexe yakınım içim rahat edecek bir şey bulamazsam alacam gibi bakalım 😂😂
lamzu daha iyidir mükemmel kaplama ve skatezleri var elimde hem lamzu thorn hem lamzu maya var mouse alcak olsam başka marka almam

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Emin
hocam viper v3 pro white güzel bir mouse sanırsam bütçe varsa

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
lamzu thorn cam skarezli kullanıyorum efso dexin shapine yakın göz at 2. elde baya ucuz oluyor haberin olsun

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Furkan
Hocam o kadar fazla
lamzu daha iyidir mükemmel kaplama ve skatezleri var elimde hem lamzu thorn hem lamzu maya var mouse alcak olsam başka marka almam
ürün önerdiler ki hangisine bakacağımı şaşırdım

hocam viper v3 pro white güzel bir mouse sanırsam bütçe varsa

lamzu thorn cam skarezli kullanıyorum efso dexin shapine yakın göz at 2. elde baya ucuz oluyor haberin olsun

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Emin
Hocam o kadar fazla

ben kişisel olarak hep logi ve razer mouse bakıyorum bütçe varsa alınabilecek en iyi mouseları üretiyorlar

Top Bottom