Beyaz Mouse Önerisi

Caelius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
813
Arkadaşlar tematik bir ortam yaratmaya çalışıyorum ve bunun için beyaz ürünlere göz diktim sensoru kaliteli oyunlarda iyi verim alabileceğim bir beyaz mouse önerir mısınız maksimum 600 - 700 tl verebilirim.

Arkadaşlar tematik bir ortam yaratmaya çalışıyorum ve bunun için beyaz ürünlere göz diktim sensoru kaliteli oyunlarda iyi verim alabileceğim bir beyaz mouse önerir mısınız maksimum 600 - 700 TL verebilirim.
Hocam Beyaz Mouse Bulmakla Uğraşmak Yerine Alternatif Bir Çözüm Verebilirim: Plasti Dip ile mouse'yi boyayabilirsin

Hocam Beyaz Mouse Bulmakla Uğraşmak Yerine Alternatif Bir Çözüm Verebilirim: Plasti Dip ile mouse'yi boyayabilirsin
Mantikliymis aslında ama elime yüzüme bulastirirsam mouse bozulabilir o yüzden risk almak istemiyorum hocam yok mu ki hiç beyaz mouse

Glorious model o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sensörü üzmez esporcuların kullandığı zowie mouselerle aynı sensörü kullanıyor
Tamamdır hocam sağolun birde bişey soracağım model o ile model d arasındaki are sadece ergonomi yapısı mi

Aşabilirsen
Kablosuz sevmiyorum hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ergonomi bide 1gram fark var o yandaki yerden dolayı
Teşekkür ederim ozaman model d alicam.

Arkadaşlar tematik bir ortam yaratmaya çalışıyorum ve bunun için beyaz ürünlere göz diktim sensoru kaliteli oyunlarda iyi verim alabileceğim bir beyaz mouse önerir mısınız maksimum 600 - 700 TL verebilirim.

ZOWIE EC2 bakılabilir.Esporcuların kullandığı mouse.Ama sanırım biraz bütçeni aşıyor​

Geri