Hocam Beyaz Mouse Bulmakla Uğraşmak Yerine Alternatif Bir Çözüm Verebilirim: Plasti Dip ile mouse'yi boyayabilirsinArkadaşlar tematik bir ortam yaratmaya çalışıyorum ve bunun için beyaz ürünlere göz diktim sensoru kaliteli oyunlarda iyi verim alabileceğim bir beyaz mouse önerir mısınız maksimum 600 - 700 TL verebilirim.
Mantikliymis aslında ama elime yüzüme bulastirirsam mouse bozulabilir o yüzden risk almak istemiyorum hocam yok mu ki hiç beyaz mouseHocam Beyaz Mouse Bulmakla Uğraşmak Yerine Alternatif Bir Çözüm Verebilirim: Plasti Dip ile mouse'yi boyayabilirsin
Glorious model oMantikliymis aslında ama elime yüzüme bulastirirsam mouse bozulabilir o yüzden risk almak istemiyorum hocam yok mu ki hiç beyaz mouse
Sensörü üzmez esporcuların kullandığı zowie mouselerle aynı sensörü kullanıyorGlorious model o
Hocam Hazır Beyaz Alayım Dersen Glorious Model O var https://www.hepsiburada.com/gloriou...e-glossy-beyaz-p-HBV00000SM2PP?magaza=EmperorMantikliymis aslında ama elime yüzüme bulastirirsam mouse bozulabilir o yüzden risk almak istemiyorum hocam yok mu ki hiç beyaz mouse
Tamamdır hocam sağolun birde bişey soracağım model o ile model d arasındaki are sadece ergonomi yapısı miGlorious model o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sensörü üzmez esporcuların kullandığı zowie mouselerle aynı sensörü kullanıyor
Evet ergonomi bide 1gram fark var o yandaki yerden dolayıTamamdır hocam sağolun birde bişey soracağım model o ile model d arasındaki are sadece ergonomi yapısı mi
Kablosuz sevmiyorum hocam teşekkürler.Aşabilirsen
![]()
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Teşekkür ederim ozaman model d alicam.Evet ergonomi bide 1gram fark var o yandaki yerden dolayı
Beyazı var mı hocamZOWIE EC2 bakılabilir.Esporcuların kullandığı mouse.Ama sanırım biraz bütçeni aşıyor