Hocam kasa güzel bisey olsun istiyosan butcen varsa hyte y60 kasa var bakabilirsinEn iyisi olsun yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkür ederim.
Hocam kasa güzel bisey olsun istiyosan butcen varsa hyte y60 kasa var bakabilirsinEn iyisi olsun yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkür ederim.
Onun muadili olarak Dragos North Premium var.Hocam kasa güzel bisey olsun istiyosan butcen varsa hyte y60 kasa var bakabilirsin
abi banada oyuncu kulaklığı alır mısın doğum günüm deHocam fiyat açısında sıkıntı yok ekran kartı en son alacağım zaten
Kasalarınız önerileriniz için teşekkürler çok seçenek bıraktınız ncndbdjf Güzelce kararımı verip alacağımNzxt H6 öneren olmamış hiç, onu da ben önereyim.
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu kasa yeni çıktı yav?Nzxt H6 öneren olmamış hiç, onu da ben önereyim.
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H6 Flow Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Evet, 2 ay kadar oluyor. RGBli versiyonu da satışta var. İlk önüme gelenin linkini paylaştım, RGBsizmiş buBu kasa yeni çıktı yav?
Kan, ter ve göz yaşı kervanına hoş geldin dostum umarım istediğin görüntüde bir sistem elde edebilirsin.Merhaba arkadaşlar.
Her ay olarak 1tane kaliteli donanımlar almaya başlıcam. Beyaz sistem kurcam yani.
Aklımda 32gb DDDR5 yüksek mhz ve 1080p de ultra ayarlar yetcek kadar güçlü sistem kurmayı düşünüyorum . 4060 veya 4070 ekran kartı gibi.
Aklımda kasa olarak şu var.
Anakart başlangıç olarak şu : https://www.itopya.com/asus-rog-str...dr5-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23851
Veya sizin önelerinizi bekliyorum.
Elimde 280 Hz Monitör ve 2 tb ssd gen4 mevcut.
Evet kasa hoşuma gitti de pahalı olsun önemli değil en iyisi kurcam ben yaBen de beyaz düşünüyorum ama sadece ekipmanları topladım . Linklediğiniz anakart çok pahalı değil mi hocam? özelliklerine göre değil de sisteme göre daha f/p 3-5k bandında alınabilir mi?
Bu arada kasayı da aynı düşünmüşüz hoş bir sistem olur yaparsınız h.o şimdiden.
Şu kasaya da bakabilir misiniz ergonomisi farklı gibi.Evet kasa hoşuma gitti de pahalı olsun önemli değil en iyisi kurcam ben ya