Neler Yeni

Beyaz Sistem Toplama Süreci Bitti.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
hayırlı olsun dostum
byadır ugrasıyosun gule gule kullan
lıanlı fanada okadar para bayma derım sonucta bır fan ve ıllakı benzerı fanlar vardır hatta alıexpressten cok uyguna bıseyler bulursun
Aliexpten bende bakıyorum baya uygunlar aklıma yatarsa ordan alırım olmadı ise başka bakıcam artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc de bi tek sıkıntısı geç açılıyor anlam veremedim . Güce bastığımda biraz bekletiyor

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Amaç göze hitap ve yakın performans ise neden almasın
Daha hoş modeller var mesela ? aero falan gibi mesela ?

Aliexpten bende bakıyorum baya uygunlar aklıma yatarsa ordan alırım olmadı ise başka bakıcam artık

Pc de bi tek sıkıntısı geç açılıyor anlam veremedim . Güce bastığımda biraz bekletiyor
arkadaşın attığı thermalright var soğutucuları iyi olan bir marka şans verilebilir mi acaba ?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Sen neden şuan muhalefetsin bana az önce neden alsın diyordun şimdi onu değil başkasını alsın diyorsun bana yazma cevap yanıt engelle beni
boş yaptığın için zaten arkadaş ekran kartı almış fikir sunsa zaten herkes bir şeyler açıklansın dedi göze hitap için dedin bende göze hitap içinse gidilir aero falan alınır dedim yine bu alınır demedim bilmem anlatabildim mi ?

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
boş yaptığın için zaten arkadaş ekran kartı almış fikir sunsa zaten herkes bir şeyler açıklansın dedi göze hitap için dedin bende göze hitap içinse gidilir aero falan alınır dedim yine bu alınır demedim bilmem anlatabildim mi ?
Boş. Yapıyorsam yazma öteye git ***** mısın asalak mısın engelle demişim beni sana da yazmamışım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Uygunsuz davranış
Boş. Yapıyorsam yazma öteye git ***** mısın asalak mısın engelle demişim beni sana da yazmamışım
ergen velet boş yapma uzatmak istemiyorsan cevap vermezsin geçersin buraya gelip hakaret etme içinden geçerim senin davar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,734
İsim
Selim

Merhaba Arkadaşlar.

Sonunda bilgisayarı topladım . Çok hoş çalışıyor.
Alıntıyı görüntüle

Toplama yaptıktan sonra windows kuruldu. İlk önce expo açtım 6000mhz de çalışsın diye.

Yapılması gereken bişi var mı acaba test filan etmek istiyorum.

Ek olarak fan seti alcağım 7 adet lian fan benzer gibi fan önerir misiniz? ?

@MovesLikeJaggeR
Beyaz sistem diziyorum bende ve kesinlikle harika duruyor özellikle mor ve beyaz LED RGB aydınlatmalar ile ferah biraz da anime havası katıyor 👍 mousepad klavye ve kulaklıkta beyaz yap tam olsun.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

ddr5 sıstemerde bunlar oluyor gec acılma yapıyor ama bıosdan bır ayar falan yapıyolar yanlıs bılmıyosam

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Taksim Delisi Cenk

Biosta rem kısmında ''Memory Context Restore'' seçeneğini enable yapın

Top Bottom