Neler Yeni

Beyaz sisteme geçtim nasıl gözüküyor?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Furkan Görür
Güle güle güzel günlerde kullanın. Çok benzer bi sistemim var.Ben de yeni topladım. Benimki şöyle gözüküyor
Asus prime bende kullanmıştım. Kasa kaliteli soğutması çok iyi sadece enine genişliği fazla.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Parça parça alarak yavaştan geçtim.

En son 6750xt feci ısınınca 7700xte geçeyim dedim.

İmzam da sistem bilgileri yazıyor.

Kablolama yapamadım çünkü sağlık sorunundan dolayı bu kasayı kurmam bile 4 saat sürdü.

Sıvı soğutma çok ugraştırdığı, yük altında değerler aşağıdaki gibi. Normal mi?
Tahliye fanı yok kasa. Alırken 3 fan var sandım meğer 2 fanmış. Değerler normal ise tahliye fanı almayacağım.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun ve de geçmiş olsun Allah şifa versin dostum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Furkan Görür

Onative11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şafak Onat Or
Asus prime bende kullanmıştım. Kasa kaliteli soğutması çok iyi sadece enine genişliği Aslında trde makul fiyatlara sfx güç kaynağı ve mini itx anakartlar olsa lian li dan a3 falan seçmeyi çok isterdim. Bu arada anakart
Aslında Trde makul fiyatlara mini itx anakart ve sfx psular satılsa lian li dan a3 falan seçmek isterdim. Hocam bu arada anakartın hediye verdiği 20 dolar steam kodunu almayı unutmayın

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Furkan Görür
Aslında Trde makul fiyatlara mini itx anakart ve sfx psular satılsa lian li dan a3 falan seçmek isterdim. Hocam bu arada anakartın hediye verdiği 20 dolar steam kodunu almayı unutmayın
veriyor mu? ben alırken hediyesi yoktu 1 kasımda aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

B760 için varmış hocam B650m alamıyor

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kaan

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yusuf Gümüş
Aynı anakartı aldım bende geçen indirimdeyken :D ancak 20 dolar hediyeyi göremedim link var mı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Furkan Görür
Aynı anakartı aldım bende geçen indirimdeyken :D ancak 20 dolar hediyeyi göremedim link var mı?
yok hocam. B760 ve üstü ürünler için 20 usd steam kodu veriyormuş.

şahin doğan

80+ Platinum

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Yusuf Gümüş
yok hocam. B760 ve üstü ürünler için 20 usd steam kodu veriyormuş.
hocam aynı anakart bende de var alırsan hediyeyi haber et :D
Biraz araştırdım ve buldum. Öncelikle Msi'ın kendi sitesine girip ürünü kaydediyoruz. Daha sonra kayıtlı ürünlerime girip anakarta giriyoruz. Oradan uygun promosyonlara tıklıyoruz ve aşağı iniyoruz. Shout out kampayasını göreceksiniz altında ödülünüzü talep edine basıyoruz. Gerisini hallerdesiniz :) Anakartı satın aldığınız yere yorum yazmanız gerekiyor.

Biraz araştırdım ve buldum. Öncelikle Msi'ın kendi sitesine girip ürünü kaydediyoruz. Daha sonra kayıtlı ürünlerime girip anakarta giriyoruz. Oradan uygun promosyonlara tıklıyoruz ve aşağı iniyoruz. Shout out kapmayasını göreceksiniz altında ödülünüzü talep edine basıyoruz. Gerisini hallerdesiniz :) Aldığınız yere yorum yazmanız gerekiyor.

Şuan başvurum bu şekilde gözüküyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-27 230859.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-27 230859.png
    16.6 KB · Hit: 11

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kaan
Biraz araştırdım ve buldum. Öncelikle Msi'ın kendi sitesine girip ürünü kaydediyoruz. Daha sonra kayıtlı ürünlerime girip anakarta giriyoruz. Oradan uygun promosyonlara tıklıyoruz ve aşağı iniyoruz. Shout out kapmayasını göreceksiniz altında ödülünüzü talep edine basıyoruz. Gerisini hallerdesiniz :) Aldığınız yere yorum yazmanız gerekiyor.

Şuan başvurum bu şekilde gözüküyor.
hocam herhhangi bişey yazmak yeterlimi yoksa ne giibi bişey yazcaz :d

Top Bottom