Yardım BEYAZ SİSTEMİM İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİSİ

1080p de yaptım, 2k da yapsam daha fazla vram kullanır ve sonuçlar daha iyi olabilir sanırım?
2k da kart daha fazla zorlanır sıcaklıklar daha fazla çıkar diye düşünüyorum. kasanız ve hava akışınız nasıl?

Şöyle söyleyim kart bunlardan birisi olursa işlemci Intel olsun istiyorum sıvı soğutma ekranlı kasa lianli şeklinde düşündüm ama ana kart ve ram konusunda hala sonuca ulaşmış değilim gaming gecesi indirimleri geldikçe yavaş yavaş almayı düşünüyorum en gazla 2 ayda bitirmeyi düşünüyorum
90k pahalı kaçıyor bi tık siz alacaklarınızı yazın daha iyi alternatifleri önerilir illaki o kadar fazladan para vermeyin boşuna.

Şöyle söyleyim kart bunlardan birisi olursa işlemci Intel olsun istiyorum sıvı soğutma ekranlı kasa lianli şeklinde düşündüm ama ana kart ve ram konusunda hala sonuca ulaşmış değilim gaming gecesi indirimleri geldikçe yavaş yavaş almayı düşünüyorum en gazla 2 ayda bitirmeyi düşünüyorum
amacınız sadece oyunsa amd işlemci almanız daha iyi olur özellikle fps oyunları için.

2k da kart daha fazla zorlanır sıcaklıklar daha fazla çıkar diye düşünüyorum. kasanız ve hava akışınız nasıl?
Arkadaşın konusunu biraz farklı yere çektim ama kusura bakmasın öncelikle. 4X120mm eşşek james stark s800 kasa. Köşeli bir kasa akvaryum oluyordu sanırım ve içide baya geniş.

Arkadaşın konusunu biraz farklı yere çektim ama kusura bakmasın öncelikle. 4X120mm eşşek james stark s800 kasa. Köşeli bir kasa akvaryum oluyordu sanırım ve içide baya geniş.
kasanın alt kısmına fan alırsan ekran kartına destek olur sıcaklıkların 4 5 derece düşer belki da daha fazla düşer

Yani genellikle oyun oynuyorum render falan almıyorum
7500 f
colorful 5070 beyaz
b650 anakart
2x16 ddr5 ram
sıvı soğutma için pek bilgim yok bende almayı düşünüyorum o yüzden araştırma içindeyim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur ama ekranlı olarak bana bu önerilmişti
kasayı da göz zevkinize göre seçebilirsiniz
psu olarakta öneri yapamicam bilgim yok çünkü

7500 f
colorful 5070 beyaz
b650 anakart
2x16 ddr5 ram
sıvı soğutma için pek bilgim yok bende almayı düşünüyorum o yüzden araştırma içindeyim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur ama ekranlı olarak bana bu önerilmişti
kasayı da göz zevkinize göre seçebilirsiniz
psu olarakta öneri yapamicam bilgim yok çünkü
Çok teşekkür ederim hemen araştırıyorum fiyatlarınızı

rica ederim eğer 2k monitör alırsanız darboğaz falanda olmaz öyle
Mönitör bir tane 2 k var elimde wiew sonic 27 inç onun yanına 34 inç curved monitör bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda olabilir

Evet olabilir ama tarafına bakarsam

Mönitör bir tane 2 k var elimde wiew sonic 27 inç onun yanına 34 inç curved monitör bakıyorum

Evet olabilir ama yatağına bakarsam
o zaman hiç darboğazla karşılaşmazsınız hocam

Evet olabilir ama tarafına bakarsam
Hangisini istiyorsanız dizebilirsiniz ikiside güzeller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi