sistem ust duzey degilse temudan al tanesi 250ye geliyo
https://www.gaming.gen.tr/urun/5709...-controller-rev-a-3-pinli-argb-fan-coklayici/Olur da bunlari tek yere birlestiricek fan hub lazım 6 tanesini nereye takican
bana bunları kontrol edecek ve argb ayarı yapabileceğim bir hub önerir misinizKnk attiğin Argb çogaltici ona çokta ihtiyacin olmaz bence genelde Fanlar ekstra argb cikislari ile geliyor zsten ben PWM için demiştim
Hızlarını biostan ayarlasam ve bu thermalrgiht argb hubı alsam nasıl olurKnk ThermalRightların Argbleri birbirine bağlanıyodur oyle baglarsin 6 tanesini 1 fandan çıkartır anakarta bağlarsin anakartinin uygulamasindan kontrol edebilirsin, Fanların hizi içinde Arctic 10lu fan hub alabilirsin
hocam kumandalı modeller bence daha zevkli oluyorHızlarını biostan ayarlasam ve bu thermalrgiht argb hubı alsam nasıl olur
Link atar mısınız rica etsem![]()
Sıvı soğutucunun fanlarını ne yapacağım o zaman![]()
Dark DKCKHUBARGB 6'lı ARGB Fan Kontrol Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DKCKHUBARGB 6'lı ARGB Fan Kontrol fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DKCKHUBARGB 6'lı ARGB Fan Kontrol özelliklerini incele, 595,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunları buldum hocam araştırın ama performansları ve ne kadar iyi oldukları hakkında bir fikrim yok