BeyazPerde.com güvenilir mi?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bu site tam anlamıyla güvenilir midir?Siteye girdim biraz önce bir kişinin attığı yorumu okumak için devamını oku dedim daha sonra reklamlar falan çıktı ekrana,daha sonra gitti. Sağda ve soldaki hiç bir reklamada dokunmadım sitedeki.Ama kuşkulandım,bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.

Bu site tam anlamıyla güvenilir midir?Siteye girdim biraz önce reklamlar falan çıktı karşıma,daha sonra gitti. Sağda ve soldaki hiç bir reklamada dokunmadım sitedeki.Ama kuşkulandım,bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.
Siteyi bilmemde ssl i patlamis sitenin o yüzden ip fln alabilir isteyenler

İp falan alabilir derken hocam,beni ilgilendiren bir durum yok değil mi?
Yani tehlikeli bir durum?
Şifre bilgileri Kart bilgileri girme isteyen birisi erişebilir ip de loglar da o çok bi problem yaratmaz

Şifre bilgileri Kart bilgileri girme isteyen birisi erişebilir ip de loglar da o çok bi problem yaratmaz
Hocam dediğiniz son kısmı anlayamadım pek.
Ayrıca bu siteye öyle bilgilerimi yazmamda zaten.
Youtube Kanalı falanda var bu Beyaz Perdenin.
Güvenilir değil midir yani,hiç bilginiz yok mu bu konuda?

Hocam dediğiniz son kısmı anlayamadım pek.
Ayrıca bu siteye öyle bilgilerimi yazmamda zaten.
Youtube Kanalı falanda var bu Beyaz Perdenin.
Güvenilir değil midir yani,hiç bilginiz yok mu bu konuda?
Site güvenilir sadece ssl yok o kadar

Ne yapacaksın ki site de?
Hocam sitede bir şey yapmayacağım.
Yukarıda yazdıklarımı okumadınız herhalde.X bir kullanıcı gibi girdim fakat karşıma reklamlar çıktı sitede,ekrana bir adet de 3-5 saniyelik tam ortada Arabam.com ile alakalı bir reklam çıktı.
Benim sorum herhangi bir zararlı mevcut mudur bu sitede?

AdwCleaner taraması temiz çıktı.

Screenshot_2021-04-27-00-54-51-01.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda yazdıklarımı okumadınız herhalde.X bir kullanıcı gibi girdim fakat karşıma reklamlar çıktı sitede,ekrana bir adet de 3-5 saniyelik tam ortada Arabam.com ile alakalı bir reklam çıktı.
Yok

AdwCleaner taraması temiz çıktı.
Zararlı bir şey yok. bir şey indirmek isterse izin verme yeter.

Geri