Ben çoğunlukla fortnite oynayacağım ama ninja bu kulaklıkla oynadığı için belki daha iyidir demiştir. sizce hangisi daha mantıklıÇok mantıklı bir karşılaştırma değil.
DT990 Pro stüdyo monitör kulaklığı olarak geçen kablolu ve mikrofonsuz bir kulaklık.
Arctis 7 ise kablosuz ve mikroronlu bir oyuncu kulaklığı.
Hangisinin fiyatını hak ettiği ihtiyaca göre değişir.
Bu konuşmayı sizle daha önce yapmış mıydık? Siz değilseniz forumda biri daha birebir aynı şeyi söylemişti.Ben çoğunlukla fortnite oynayacağım ama ninja bu kulaklıkla oynadığı için belki daha iyidir demiştir. sizce hangisi daha mantıklı
o ben değildim ama yinede çok sağolunBu konuşmayı sizle daha önce yapmış mıydık? Siz değilseniz forumda biri daha birebir aynı şeyi söylemişti.
Ninja bir yayıncı. Profesyonel amaçlı da kullanıyor ses kasmanın dışında. DT990 Pro 250 ohm dirence sahip sağlam bir ses kartı/dac ve amfi isteyen bir kulaklık, o masrafı da göze almanız gerek. Arctis 7’de ek masrafa gerek yok. Fortnite için dac/amp + dt 990 pro bence gereksiz bir harcama olur, kablosuz olması şart değilse de Arctis’in kablolu modelleri ya da HyperX Cloud II işinizi görür.